SVJEDOČANSTVO POZNATOG TALIJANSKOG EGRORCISTA: Svetogrdna oskvrnuća Euharistijskog Isusa u posvećenim Hostijama na crnim misama

Našim čitateljima i svima koji istinski ljube Isusa i Crkvu donosimo ovo potresno i tragično svjedočanstvo poznatog i priznatog talijanskog egzorcista. Sve one koji budu čitali ovaj tekst potičemo na davanje zadovoljštine Euharistijskom Isusu. O davanju zadovoljštine možete pogledati i video zapis postavljen ispod teksta s titlovima na hrvatskom jeziku.

Hrvatski duhovni velikan bl. Alojzije Stepinac je vrlo često pozivao na davanje zadovoljštine Euharistijskom Isusu.

Upućivao bi puk slijedećim riječima: “Prvo, davati zadovoljštinu i naknadu Spasitelju u Euharistiji, jer su bezbožnici u porušenim i zapaljenim crkvama, osramoćenim redovnicima i poubijanim svećenicima obeščastili zapravo samoga Krista. Njega progone u svakom redovniku i svećeniku, u biskupima i katoličkim svjetovnjacima. To nije samo nezahvalnost i bezumlje, nego prava ludost, paklena zaslijepljenost i najniži pad ljudskog dostojanstva. Protiv takve strahovite mržnje i sotonske grozote nije moguće, da oni, koji Krista ljube ne stave pred noge Euharistijskog Kralja, duboko potreseni, svoju zadovoljštinu i naknadu…. Naša vjerna srca treba ispuniti velika bol i beskrajni stid, a sav svijet jasno i glasno treba očitovati svoju vjernost i ljubav prema Njemu. Što više rana zadaju najamnici pakla Njegovom mističnom Tijelu, Crkvi, i Njegovu sakramentalnom Tijelu na Oltarima, to gorljivija i žarča treba biti naša zadovoljština i naknada.” (A.Benigar, A.Stepinac 274)

Zadovoljštinu možemo davati na više načina: klanjanjem privatnim ili javnim, molitvom, postom, raznim malim ili većim žrtvicama prikazanim Gospodinu..

Na veliku žalost krađa ili potajno iznošenje posvećenih Hostija, njihova prodaja na aukciji i razne druge zlouporabe je praksa koja se sve više javlja u svijetu, pa i u Hrvatskoj, uglavnom s nakanom profaniranja Euharistije.

Svjedočanstvo don Raula Salvuccia:”Vidio sam i slušao, po žalosnoj, privilegiji, jedan prikaz s dijapozitivom crne mise. Okruženje: mračno s puno crnih zastora, na sredini nešto što nalikuje na crkveni oltar, na kojemu je bila ispružena gola mlada djevojka, djevica okrenuta prema gore. Djevojka je bila došla do oltara bosih nogu na kojima su bila iscrtana dva križa, tako je hodajući gazila križeve. Jedan čovjek iz sotonističke sekte se porezao na ruci. Muškarac koji je služio obred je krv koja je izlazila iz rane skupljao u neku posudu, te njome mazao tijelo djevojke. Po zemlji, unaokolo oltara je bilo nekoliko posvećenih Hostija, po kojima su prvo gazili, a zatim su svaku Hostiju boli vrhom nekog noža.
Nakon ovog svetogrđa slijedilo je još jedno koje se ne usuđujem opisati. Na kraju muškarac koji je služio obred je imao odnos s djevojkom, oskvrnjujući tako njeno djevičanstvo. Voditelj prikaza na kraju ironično zaključi da danas ozbiljan problem za obred nije pribaviti posvećene Hostije, nego svaki puta pronaći djevojku koja je djevica za svaku novu crnu misu.”
(Raul Salvucci, Le potenze malefiche, come operano come combattono, str.43-44)

U točkama navodimo i iz knjige “Kateheza sotone” talijanskog egzorciste i monaha benediktinske Opatije di S.Giorgio Maggiore u Veneciji, Pellegrina Ernettia što se sviđa sotoni. Sotona je sam govorio preko usta opsjednutih za vrijeme egzorcizma. Snimio je pater Pellegrino. Sjetimo se kako je Isus istjerivao zle duhove iz opsjednutih i kako su ti zli duhovi govorili i vikali preko usta opsjednutih. Isus je vlast egzorcizma predao svojim apostolima i njihovim nasljednicima.

Što se sviđa sotoni?
1. Pričest na ruku
2. Svećenici obučeni kao gradski pometači, prerušeni, u civilnoj odjeći
3. Svećenici i biskupi upisani u masoneriju i u sotonske sljedbe (sekte)
4. Kratke mini suknje
5. Televizija
6. Diskoteke
7. Razvod braka
8. Pobačaj – abortus
9. Droga
10. Biskupi i svećenici koji niječu sotonino postojanje i djelovanje u svijetu

O uzornom odijevanju žene možete pročitati OVDJE i OVDJE

Molitva egzorcizma:
Papa Leon XIII je sastavio po Božjem nadahnuću vrlo kratku i djelotvornu molitvu egzorcizma.

“Sveti Mihaele Arhanđele brani nas u boju. Protiv opakosti i zasjeda đavolskih budi nam zaklon. Neka mu zapovijedi Bog, ponizno molimo, i Ti Vojvodo vojske nebeske, sotonu i druge duhove zlobne što svijetom obilaze na propast duša, božanskom jakošću u pakao protjeraj. Amen.”

Preporučamo da ju molite često.

https://youtu.be/AV9ItnJytI8

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content