NAPETOST RASTE Napadnuta predsjednica ‘Majki Srebrenice’

Predsjednica udruge “Majke enklava Srebrenica i Žepa” Munira Subašić napadnuta je u utorak nedaleko od Memorijalnog centra Potočari. Završila je u policijskoj postaji gdje je dala izjavu o navedenom incidentu.

“Boravili smo u Srebrenici zbog priprema prije 11. srpnja, a kada smo krenuli prema Sarajevu, automobilom je naletio nepoznati taksist, otvorio prozor i bacio kamen na mene. Kamen me nije pogodio, ali jest naš automobil koji je oštećen. Policija je izašla na mjesto napada te napravila zapisnik”, kazala Subašić, dodavši da ju je napadač gađao kamenom iz automobila.

“Mogao me lijepo vidjeti dok sam izlazila iz kuće i išla prema automobilu. Bio je otvoren prozor, a on me je iz automobila gađao kamenom. Nije mene pogodio već u automobil, nakon čega je pobjegao”, istaknula je Subašić za Klix.ba.

Incident je nastao kao rezultat atmosfere u Srebrenici koja se stvara nakon najave da će Općina Srebrenica financirati “Petrovdanske dane” na kojima će svoju knjigu predstaviti Ljiljana Bulatović, biografkinja i prijateljica ratnog zločinca Ratka Mladića.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content