NOVINARSKO NASILJE: Već dugo nismo vidjeli toliko indoktriniranog i nekorektnog novinara, no Hasanbegović je i njega riješio!

Kad je u pitanju ključni uvjet stranke Neovisni za Hrvatsku, onom o promjeni imena Trga maršala Tita, Hasanbegović je istaknuo da to nije fiksacija. “Ne radi se o fiksaciji, već o jasnom političko-nacionalnom stajalištu. Prekid s jugoslavenskom komunističkom prošlošću na stvarnom planu kao preduvjet za konačno stvaranje društvenog suglasja i prekid jalovih i bespotrebnih rasprava o prošlosti. Prema našem mišljenju to se može napraviti tako da se stvori jasan diskontinuitet između komunističke prošlosti i sada”, rekao je Hasanbegović za N1 televiziju. 

Treba napomenuti da je Hasanbegović teško mogao izražavati svoje misli jer ga je novinar stalno prekidao. Toliku količinu indoktrinacije, jednostranosti i lošeg poznavanja povijesnih zbivanja i zakonitosti već odavna nismo vidjeli kod nekog novinara. 

Pogledajte cijelu emisiju.

14 comments

  1. strauss

    Krivca tražiti među malenima jest neukusno, a neupirati prstom u one koji su vodili i vode Hrvatsku državu i sve su činili da se neotvori ARHIVA, kako bi nam laži za istinu servirali! Znači, od devedesetih do danas, odgovorni su moćnici i državni aparat kojega su oni vodili , njima se kritika upućuje, a ne onima koji ni u svojoj privatnoj kući nemogu sami odlučivati, a kamoli u državi! Svjedok sam, ovdje se 27 godina lažu i upire prstom u malene, tojest one koji ne vladaju niti imaju moći. Drugovi nisu demokratski izabrani jer nisu lustrirani, nego uz progone nevinih, galamu, halabuku , revanje i pljuvanje i iz jugo institucija prešli i uzelii vlast u državi Hrvata! Oterasi te se toga, jer upravo smo mi ti, koje su drugovi devedesetih pljuvali progonili i ubijali! Čovijek nije tu da se na njega laže i maže, a nije ni kuverta, da drugovi na njega poštanske markice ljepe! Neprisvučeni vas pozdravlja, uz pozdrav OCA DOMOVINE , BOG I HRVATI!

  2. Mario Milovčić

    Šta ste drugo mogli očekivati od politologa Ilije Jandrića, srbokomunistički zadojenoga čitača vijesti s HRT-a, pa Al-Jazeere, pa sad “velike” N1, to je ćelavo-plava varijanta Zorana Jovanovića Zmaja s RTL-a. A tu je i Mislav Bago-Krivousti sa srpske NoveTV pa imamo trio LaKampanela (Burduš, Cane i Rajko), Bog da im dušu prosti. Sve skupa 8 razreda osnovne škole plus koja godinica partijske u Kumrovcu. Đelem, đelem, lezi lebe da jedem. Ali oni sve znaju, sve mogu i sve se usude!? Ma koji dr. Hasanbegović i general Glasnović, ili predsjednica Kolinda i savjetnica joj Bruna Esih, a da o Željki Markić i Ladislavu Ilčiću i ne govorimo?! Njihovi su idoli Račan, Mesić, Josipović, Pusić, Milanović, a možda i Manolić i Pupavac, jer “samo sloga srbe iz UDB-e i izrode iz mutne vode spašava”, ali ne lezi vraže, idi tamo di te traže i di će te bolje platit, oćeš petro-dolarom ili ustaškom kunom. Stvarno svašta majka rodi!?! Ali lijek za to je “HAZODUS”!

  3. Igor Bukvić

    Jedan od većih komunjarskih idiota! Ovaj samozvani “novinar” je zapeo u šestom razredu osnovne škole u vrijeme jugoslavije, i nije se dalje školovao jer mu mater nije dala ići, kad je vidjela kakvog idiota hrani.

  4. strauss

    Čovijek koji nema vijere i živi bez vjere,Boga i svih vrednota,koje pripadaju Čvjeku da bude Čovijek,taj individum jest ništavilo, odnosno satan! on ne samo da je ništavilo, nego i krepana strvina, čiji se grobovi ne obilježavaju, niti se pale svijeće, niti može pripadati religiji,a posebno ne kršćanskoj katoličkoj religiji, čiju je Crkvu, vjeru, dušobrižnike i vjernike ne samo progonio nego i ubijao! Po tome pitanju sramotno je i neopisivo jadno, da ljubitelji i sljedbenici zločinca tita i njegove zločinačke politike dolaze na katoličke portale i brane najvećega zločinca na ovim prostorima i desetoga u svijetu,koji je progonio sve što je Bog stvorio.Taj zlikovac je došao nasvijet gol kao miš i počeo je prisvajati i ubijati sve što je Bog stvorio Majke i Očevi sa Božijim blagosovom donili na svijet i odgojili, ustao je protiv Stvoritelja svjeta, zamišljajući sebe kao tvorca svijeta i dajući za pravo sebi,da samo on ima pravo odlučivati o našem bitku.Tome satanu i njegovim sljedbenicima nije mjesto pod Kristovim križem i svjetlom, nego među strvinama,a tako i svakom zlikovcu koji je oskvrnuo ono što je Bog stvorio! Nepljujte po po Hasanbegoviću on je nevin,ili dokađite da je kriv, vi ste nacisti jer mrzite Hrvate sa islamskom vjerom! Vlada neka otvori ARHIVU pa izvolite onda pljuvati po svima , koji su mračni i prlljavi u prošlosti bili!

  5. Zlatko Knezović

    Hahahaaaa, crv napada lava! Anonimni priučeni novinarčić made in Kumrovec, čiji IQ je manji od njegove tjelesne temperature, provocira jednog Hasanbegovića! Toliko je glup da nije ni svjestan koliko je nesposoban!

  6. Vlado Bozic

    Zlocinac kojeg smo volili pjevali mu pjesme davali imena ulicama trgovima jer nismo znali ko je i sto je na danasnje vrijeme su se pojavili i mediji kojima se informacije i sklopovi saznanja brzo sire ali je ostala svijest jedne generacije zarobljena u saznanjima skole i ucenja i iz Titovog vremenaTa generacija je hipnotizirana ucenjem povlastena sa neodgovornoscu prema ljudima i okolini sa kojima zive Prave mitove od mrtvih a mrtvi su samo uspomene i ne zivi se od mrtvaca za mrtve su zaduzeni Crkve i religije kojima su mrtvi pripadal od mene samo cvijece i svijece O Titu neka pricaju institucije za koje placamo porez a novinar je do krajnosti bezobrazan ne znam samo zasto se Hasnbegovic dao intervjuirati mozda i koristi novinarski bezobrazluk za ojacanje svojih politickih promcije

  7. strauss

    Nije pitanje što je netko pozvan da dade interviju na Tv, niti dotični zna što će ga na Tv pitati. Pitanje svih pitanja jest, tko daje pravo novinaru TV ,da naTV dokazuje da tito nije zločinac a jugoslavija nije tolitaristički režim? tito je kroz svoj vijek bio teroris zločinac i diktator i osnivao logore u kojima je mučio i iživljava se na žrtvama kriv je za1.200.000ubijenih,prema tome zločinci kao što je bio tito, staljin, hitler, musolin, milošević itd i njihovi, fašisti, nacist, komunisti svi skupa su zločinci i nakaze,a oni koji ih danas brane nadišli su njih!

  8. ljubica papic

    Taj novinar je neki veliki Šugosloven on nema pojma o Hrvatskoj povjesti .Što ćemo držati po Hrvatskoj koljacevo ime pola Hrvata je pobacao u jame i poubijao enomu sada jedino ime u paklu sa đavolima nekase peče to je i zaslužio krvolok.

  9. Vlado Bozic

    Ne znam zasto se Hasnbegovic dao intrvjuirati ovom napasniku od novinara nije mu jasno Tito umro Jugoslavija kaput oslobodili se srba i ideje ostale uspomene od njih se ne zivi krenuli pravcem kojim idemo demokratija nije slucajna oteli smo se od Jugoslavije koja nas je progutala u svom Velikosrpskom Hegemonistickom politikom kao da se Hrvati nisu ubijali izmedju sebe u drugom svjetskom ratu i kao da su bili ravnopravni u post ratnim periodima kao da nije vidio Srebrenicu je li Srebrenica slicna Krvavoj bajci iz Kragujevca covjek se uci dok je ziv

  10. Mario

    Dokada cemo gledati ovakve nekulturne novinarske spodobe,koje blate sve sto je hrvatsko?

  11. Zvone

    Jugoslavenski novinar jugoslavenske televizije kao tibetanski molitveni mlinac automatski melje svoje jugoslavenske mantre na svoj agitpropovski način.

  12. strauss

    Lipo ti je na TV1 gledati, kako Zlatko Hasenbegović jugo četnika do ludila vodi i za Slobodu i Istinu Hrvata se se bori! Puno hvala Zlatko!

Odgovori

Skip to content