Gospodine, ozdravi i zacijeli moje ranjeno srce

Gospodine zacijeli moje duševne i tjelesne rane. Ozdravi moj duh, tijelo, odnosno psihičke, duševne i tjelesne rane, a posebno rane na mom srcu. Isuse, otvaram ti svoju nutrinu. Dotakni svojim probodenim svetim rukama svaku ranu u meni, i izlij svoju milosrdnu ljubav u svaki kutak mojeg bića.

Molitva za unutarnje iscjeljenje

Isuse, molim te uđi u moju nutrinu, u moje srce. Poznaješ me bolje od mene samog. Ispuni me svojoj svetom ozdravljujućom ljubavlju. Dotakni svaku moju ranu i zacijeli je.

Uđi u trenutak mog začeća. Blagoslovi moj boravak u majčinoj utrobi. Zacijeli sve rane iz tog razdoblja. Zahvaljujem ti Gospodine na daru života. Uđi u trenutak moga rođenja. Molim te da me oslobodiš svih trauma koje su mogle nastati u trenutku mog dolaska na svijet.

Blagoslovi moje rano djetinjstvo, i obasjaj ga svojim neugasivim svetim svjetlom. Nadoknadi svu ljubav iz tog vremena. Ozdravi me od svih mojih životnih strahova, osjećaja manje vrijednosti i odbačenosti. Obnovi moje povjerenje u ljude, i daj mi snagu da se hrabro mogu suočiti sa svim životni poteškoćama, nevoljama i izazovima u svijetu.

Gospodine, uđi u razdoblje moje mladosti, i oprosti mi sve životne promašaje iz tog razdoblja. Dođi u vrijeme kad sam donosio životne odluke, u svezi mog životnog poziva, i odabira životnog partnera. Oprosti mi sve životne promašaje iz tog razdoblja.

Isuse, Spasitelju i Otkupitelju, došao si iscijeliti ranjena i tjeskobna srca svoje djece. Ozdravi i zacijeli moje ranjeno i rascjepkano srce. Gospodine, uđi u moj život, i ozdravi me od svih trauma koje su me snašle u djetinjstvu, i od svih rana na duši i srcu, koje su izazvale životne traume.

Kriste Gospodine, svi su ti moji problemi poznati. Primi ih u svoje Srce. Svojim svetim ranama na tvom Presvetom Srcu, ozdravi sve rane na mom srcu, a posebno one rane koje su u mom životu prouzročile korijene grijeha.

Na poseban način dotakni one unutarnje rane zbog kojih nisam sposoban opraštati. Molim te Gospodine, izliječi i ozdravi moje ranjeno i slomljeno srce. Također, ozdravi sve one intimne rane, koje su uzrok mojim tjelesnim bolestima.

Molitva za tjelesno ozdravljenje

Klanjam ti se Kriste Gospodine, i zahvaljujem ti za dar vjere kojeg sam primio na krštenju. Iz dubine srca vjerujem: “Ti si Sin Božji koji je postao čovjekom, ti si Mesija-Spasitelj!” Ponavljam Petrove riječi: “Nema pod nebom drugog imena danog ljudima po kojem se možemo spasiti osim tvog svetog Imena.”

Prihvaćam te i nosim u svom srcu i životu. Molim te da mi oprostiš sve moje grijehe kao onom uzetom čovjeku iz Evanđelja. Operi me i očisti svojom božanskom Presvetom Krvlju. Smiluj mi se Gospodine.

Sve svoje bolesti, patnju i trpljenje stavljam pred tvoje presvete noge. Galilejski narod je dolazi k tebi, i sve svoje bolesnike stavljao pred tvoje presvete noge, a ti si ih ozdravljao. Ozdravi me Isuse, jer imaš onu istu sućut koju si osjećao prema svome Izraelskom narodu.

Gospodine, ti si moje liječnik i lijek (zdravlje) i moj život. Molim te Gospodine, neka snaga tvoje ozdravljujuće ljubavi prostruji mojim tijelom i prožme sve što je oboljelo i neizlječivo. Iscijeli sve što je ranjeno odnosno bolešću zahvaćeno.

(U vjeri ćeš iskusiti duboko ozdravljenje u svom biću. Slavi Gospodina, zahvaljujući mu na iscjeljenju i ozdravljenu i novoj osobi koju od tebe stvara).

DON TOMISLAV TOPČIĆ/MISIJA

Odgovori

Skip to content