‘Oluja u mom srcu’ trinaestu godinu zaredom na Brdima

U petak, 4. kolovoza, trinaestu godinu zaredom, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja organizira se sportsko-kulturna manifestacija pod nazivom ‘Oluja u mom srcu’ koja se održava na terenima športsko-rekreacijskog centra Brda.

Ova manifestacija koju su prije trinaest godina pokrenuli tri gradska kotara – Brda, Ravne njive i Neslanovac, u suradnji s Društvom za Športsku rekreaciju Brda iz godine u godinu privlači mnoštvo posjetitelja koji uživaju u malom nogometu, basketu, balotama i tenisu, te pučkoj fešti.

U sportskom dijelu koji počinje od 18 sati će natjecat će se ekipe Udruga veterana 4. Gardijske brigade, Specijalne jedinice policije BATT- Split, 114.brigade HV, 141. Brigade HV, 158. Brigade i 6. domobranske pukovnije HV, 72. bojne Vojne policije, IX bojne HOS-a.

– Po završetku natjecanja najboljim će se dodijeliti medalje i pehari,a svi okupljeni će se počastiti gradeladom i hladnim pićem i uživati u dobroj zabavi i pjesmi Ivice Šerića Šere. Predsjednici vijeća kotara Ivica Kusić, Mirko Ramljak, Mirko Prančević i predsjednik DŠR Brda Mate Krolo pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže te uz feštu, iće i piće zajedno proslavimo – poručuju organizatori.

Izvor: hu-benedikt.hr

Odgovori

Skip to content