Solin: Danas 10. Međunarodni oldtimer auto moto susret pa ribarska večer i Alka na Rici

U povodu Dana grada Solina i blagdana Male Gospe danas će se održat jubilarni deseti Solinski međunarodni oldtimer auto moto susret i to u samom središtu Solina, točnije u Ulici kralja Zvonimira na samoj promenadi uz rijeku Jadro.

Samo središte Grada tako će okupirat stari i rijetko viđeni limeni ljepotani, koje ćete moći razgledati već od 9 sati, a službeno otvaranje 10. Solinskog međunarodnog susreta starih limenih ljubimaca u organizaciji Oldtimer kluba Zvonimir Solin je predviđeno u 10.30 sati.

Najavljen je dolazak najstarijeg automobila na ovim prostorima iz čak daleke 1924. godine, riječ je o Dodgeu iz susjedne nam Slovenije. Osim starih automobila posjetitelji će moći uživati i u razgledavanju starih motorkotača, tako će uživati u pogledu na motor iz 1937., riječ je o modelu BMW 500 s bočnom prikolicom.

Start vozila iz Solina predviđen u 11 sati kada će se ova old timer povorka uputiti prema Mravincima. Nakon ovog solinskog pitoresknog mjesta uputit će se prema Kaštel Štafiliću s povratkom u Kaštel Sućurac (dolazak u 13.50 sati), nakon kojega je predviđen njihov odlazak u Dugopolje (predviđen dolazak oko 14.30 sati).

Ribarska večer i Alka na Rici

18:00 sati – Alka na Rici
20:00 sati – Ribarska večer
Svira i zabavlja Aurora band

Izvor: dalmacijadanas.hr

Odgovori

Skip to content