Zatvaranje jesenskog molitvenog bdijenja 40 dana za život u Splitu

U nedjelju 5. studenoga u 17.30 na zadnjem terminu bdijenja kampanje 40 dana za život u Splitu okupit ćemo da slavimo Boga na svakom spašenom životu, posvjedočit ćemo jedni drugima što je Gospodin učinio u našim životima po ovoj 40-dnevnoj molitvi te će nam naš bolnički kapelan don Tomislav Topčić uputit riječ ohrabrenja za nastavak borbe za one koji su obespravljeni toliko da čak nemaju pravo ni da se rode.

Prema statistikama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo prošle godine zabilježen je u Splitu 71 pobačaj. Sutra ćemo na zatvaranju bdijenja zapaliti 71 svijeću za 71 nerođenu bebicu, koje su pobačajem u 2016. godini izgubile život i tako im odati počast. Molit ćemo Gospodina da se svi ljude osvjeste o vrijednosti svakog ljudskog života, da otvori oči medicinskom osoblju i svima onima koji na bilo koji način sudjeluju ili podržavaju ovaj strašan čin. Split treba djecu! Hrvatska treba djecu! Djeca su izvor života, punine, radosti i nade!

Također, kako bismo se ohrabrili u istini da tama nema zadnju riječ i da svjetlo uvijek pobjeđuje u nedjelju će te imati priliku na bdijenju nabaviti knjigu 40 dana za život, poručuju iz splitske kampanje.

Zahvalimo Gospodinu na svemu što je učinio po proteklih 40 dana, svetom Misom, u ponedjeljak, 6. studenoga u 18.30 u Franjevačkom klerikatu.
Iza Mise nastavljamo druženje u dvorani klerikata i prigodnom domjenku! Tom prigodom možete nabaviti i dječje majice inicijative te knjigu 40 dana za život.

Izvor: Misija

Odgovori

Skip to content