Promjena spola ili traženje istine – kratki prilog istini

Najvažniju rečenicu u ovom kratkom članku reći ću odmah na početku: Ne možete promjenom govora promijeniti stvarnost! Tj. ne možete jezik staviti ispred istine. Ako ćete jednostavnije, možete nekome ili nečemu promijeniti ime no to ništa ne mijenja u masi ili bilo kojem drugom parametru onoga koji to ime nosi.

Kako je moguće da se spol koji se određuje rođenjem i fiksiran je vidljivim i jasnim odrednicama može promijeniti samo svojim riječima, odlukom?

Ako ćemo se voditi takvim kriterijima onda nema granica, sve što možemo zamisliti, možemo i biti.

Istinu ne možeš promijeniti, činjenicu ne možeš poželjeti, one su takve kakve jesu, nepromjenjive, neosporive.

Najnovije studije tvrde da će djeca koja su „nesigurna u svoj spol“ pa ga žele mijenjati bez pubertetskih blokatora ili unakrsnih spolnih hormona prihvatiti svoj prirodni spol u čak 80-95% slučajeva.

Druge studije tvrde da su osobe nesigurne u svoj spol i one koje prihvate tu čudnu promjenu često sklone anksioznosti i depresiji.

A „osjetljivi“ aktivisti koji se bore za prava te lutajuće skupine ne uvidjevši istinu u svojoj srži, onakvu kakva uistinu jest, misle da im pomažu pa se ta ideologija promovira na fakultetima i društvenim mrežama iako svatko nepristran uviđa kako ona nije drugo do li zatomljivanje razuma i stvarnosti – istine.

Bog je govorio, zato čitajte Bibliju u svim propitkivanjima. Istina uvijek ostaje istina:

„Tako je potisnuto pravo, i pravda mora stajati daleko. Jer na trgu posrnu istina i poštenju nema više pristupa. (Iz 59, 14)“

„Kao lûk napinju jezik, laž, a ne istina, prevladava na zemlji. Iz zla u zlo srljaju, mene ne poznaju« – riječ je Jahvina! (Jr 9, 2)“

„Ako ostanete u mojoj riječi, uistinu, moji ste učenici; upoznat ćete istinu i istina će vas osloboditi. (Iv 8, 31-32)“

nikola dominis elektronički potpis

Odgovori

Skip to content