Predstavljanje Priručnika za hrvatsku politiku prof. Marušića u Imotskom

Nakon splitskog, makarskog i kaštelanskog predstavljanja najnovije knjige prof. Matka Marušića u organizaciji Hrvatske udruge Benedikt iz Splita i Medicinske naklade iz Zagreba, sljedeći tjedan slijedi nam i u Imotskom.

U Pučkom otvorenom učilištu Imotski u srijedu 05. lipnja 2024. god. u 19:30 sati održati će se promocija knjige „Priručnik za hrvatsku politiku“ autora prof. dr. sc. Matka Marušića.

Nova knjiga profesora Marušića izdana je u Zagrebu, od nakladnika “Medicinska naklada”  te se sastoji od 600 stranica  obuhvaćenih u 24 poglavlja.

Knjiga je nazvana priručnikom zato što se u njoj može naći veliki broj činjenica te je, kako sam autor kaže: „namijenjena onima koji o politici razmjerno mnogo znaju, ili misle da znaju“.

Priručnik je knjiga, pisana u poznatom Marušićevu stilu jasnih rečenica, prožeta  s dozom humora i dojmljivim prispodobama, ali i kritična i argumentirana, kojoj kako u predgovoru kaže autor, nije svrha dokazivanje već informiranje o onom što je on kao znanstvenik koji poziva na argumentaciju, ocijenio jako važnim i najbližim istini.

Odgovori

Skip to content