Evo tko su budući žnjanski ugostitelji

Nakon što na prvom natječaju nije nitko zadovoljio uvjete za izdavanje koncesije za ugstiteljske objekte privremenog rješenja na Žnjanu u trajanju od dvije godine, na ponovljeni natječaj prijavilo se 17 tvrtki, pet više nego na prvom za osam objekata. Problem kod prvog natječaja bio je što ponuđači nisu dostavili svu potrebnu dokumentaciju, a neki od njih nisu podmirili sva dugovanja prema Gradu.

Povjerenstvo za odabir najboljeg ponuđača, kojeg čine direktor Spalatum DMC-a Ante Šunjić te predstavnici Grada Katarina Nataša Merčep i Duje Sučić, nakon kontrole svih prijava objavilo je konačne rezultate. Od 17 prijavljenih tvrtki, uvjete nisu ispunili Curkovic d.o.o., Gasto Group d.o.o., Comparo d.o.o., Grissino d.o.o., Promus Plus j.d.o.o., Amfion d.o.o., Ploha d.o.o., Mehatronika Burazin j.d.o.o.

Slijedom analize i provjere dostavljene dokumentacije donešena je Odluka o izboru i zaključenju ugovora o najmu tipskih ugostiteljskih i skladišnih modula za gradsku plažu Žnjan 2018. / 2019. godine s tvrtkama:

– Braniteljska zadruga Skaut

– Moon light j.d.o.o.

– Regjo consulting d.o.o.

– Ventus libero d.o.o.

– Taurus consilium d.o.o.

– Magna fortuna d.o.o.

– Atrium hotel grupa d.o.o.

– Centar komunikacija d.o.o.

Izvor: dalmacijadanas.hr

Odgovori

Skip to content