TwitterFacebookPinterestGoogle+

Fra Ante Vučković i Blanka Vlašić pozivaju na sljedeći „Susret u Riječi“ u Splitu

  • Written by:

Blanka Vlašić i fra Ante Vučković u novom videu pozivaju na sljedeći  „Susret u Riječi“ koji će se održati u Nadbiskupskom sjemeništu, u utorak, 26. ožujka 2019., u 20.00 sati. Bit će to već treći biblijski susret koji će ponovno okupiti sjajnog predavača i tumača Božje riječi fra Antu Vučkovića, proslavljenu atletičarku Blanku Vlašić koja s nestrpljenjem očekuje ponovni Susret s publikom u sjemeništu i iznenađujuće dobrog gosta kojeg ćemo možda otkriti čak i prije samoga susreta! Riječ je o jednom posebnom gostu koji je pun iznenađenja, humora, iskrenosti, vedrine i poleta, a njegovo ime svi dobro poznajete! Također, Blankin novi gost se jako veseli „Susretu u Riječi“ i s nestrpljenjem očekuje utorak navečer, 26. ožujka kada ćemo u 20.00 sati započeti s našim Susretom.

Započinjemo, također, s novim ciklusom predavanja pod nazivom „Driješiti i vezati riječima“, a fra Ante Vučković će nam tumačiti tekst iz Evanđelja po Luki „Progovori njemak“.

Tumačenje Božje riječi kao i razgovor ugodni između Blanke Vlašić i njenog iznenađujućeg gosta pokušat će posvijestiti važnost riječi koje izgovaramo jedni drugima, sami sebi kao i one koje upućujemo Bogu i koje on upućuje nama osobno. Svojom pjesmom Susret u Riječi će animirati Skac bend Split.

Napominjemo uz isprike da smo termin Susreta sa 5. ožujka prebacili na 26. ožujka zbog tehničkih razloga.

Više informacija o „Susretima u Riječi“ možete naći na facebook stranici na linku ovdje, a snimke susreta moći ćete pratiti na youtube kanalu ovdje.

Vidimo se u splitskom sjemeništu 26. 3. 2019. u 20.00 sati!

Komentari