Dečki sa Zrća: Smirite živce od odluka koje nikome ne koriste

Photo: matija vasiljevski

POČETAK I KRAJ TURISTIČKE SEZONE     Kako su najnovije afere pretvorile Banske dvore u svojevrstan politički kupleraj u kojem je nejasno tko što i za čiji račun čini, izgleda kako bi zapravo za sve najbolje bilo da se presele na Zrće.

 
Hrvatska je vlada došla u slijepu ulicu. Afera na aferu, porez na porez, smjena na ostavku i to je sve što je ostalo od spektakularno najavljivanog oporavka znanog kao ‘Plan 21’. Jedina dvojba koja još postoji jest puniti proračun zaduživanjem ili prodajom imovine. Budući su oba odgovora netočna, hrvatska bi vlada mogla učiniti uslugu sebi i nama te otići negdje na odmor smiriti živce.

Kako su najnovije afere pretvorile Banske dvore u svojevrstan politički kupleraj u kojem je nejasno tko što i za čiji račun čini, za sve bi najbolje  bilo da se presele na Zrće.

Topla je preporuka da se od svakodnevnih stresnih situacija i evidentnog donošenja odluka koje se nisu pokazale ispravnima, odu odmoriti na elitnu hrvatsku ljetnu destinaciju Zrće na Pagu. Na Zrću je puno stranaca, pogotovo onih iz EU, pa bi se uz odmor mogli i malo europski integrirati. Uostalom, budući za svako pitanje puzajući odlaze po odgovor u Bruxselles, ovo je prava prilika da oni ostanu na nogama dok pijani i drogirani EU-ovci pužu pred njima po Zrću. Od toga neće biti osobite koristi za državu, ali će vladajući bar malo olakšati svoje nagomilane EU frustracije.

Dražen Krajcar|dnevno

Odgovori

Skip to content