BUJICA: BRANKO GRČIĆ JE BIO NA ČETNIČKIM BARIKADAMA!

General Marko Lukić: Branko Grčić je bio na četničkim barikadama
Video koji prikazuje pravoslavne svećenike koji pjevaju četničku pjesmu, te fotografija barikade SAO Krajine na kojoj je tajanstvena osoba bile su teme razgovora Velimira Bujanca i Josipa Jurčevića

Povjesničar dr. Josip Jurčević koji je na početku komentirao pjevanje četničke pjesme zagrebačko-ljubljanskog mitropolita Porfirija u Chicagu prije četiri godine, pa je Jurčević rekao da je tu najveći problem pravoslavna crkva koja je blagolslivljala uništavanje Hrvatske.

”S ovim bi nedvojbeno mogli ići u povijest kada je došlo do simbioze između nacije i vjere, onda se može pratiti kako Srbija nije postojala kao država. Tada je pravoslavna crkva bila nositelj identiteta. Vidjet ćete na snimkama i prije dvadeset godina kada je pravoslavna crkva nakon uništavanja doslovno blagoslivljala sve to. Strašno. Nije on problem, problem je sustav kao i svi oni koji ne pristaju na tu igru”, objasnio je Jurčević.

ministar-11
Osvrnuli su se i na podatak kako će se u Borovom selu, pod krinkom KUD-a, slaviti povratak Gorana Hadžića. ”U Borovom selu postoje vrlo radikalnije stvari još uvijek. U Borovom selu počinjen je strašan masakr 30 redarstvenika i ne čudi me da se to povodom povratka Hadžića događa tamo”, rekao je.

Na telefonskoj liniji bio je i general Marko Lukić koji je rekao kako je na famoznoj fotografiji koja je počela kružiti portalima i koja prikazuje da je bio na četničkim barikadama, zaista ministar Branko Grčić. ”Potvrđeno je u nekoliko razgovora da je na fotografiji Branko Grčić. Očigledno je da Srbi vode jednu mudru kadrovsku politiku i to preko SDP-a i sada upravljaju organizacijama. Nikada nisu bili jači nego sada, a to je nažalost naš problem, a ne njihov”, istaknuo je Lukić.

”Grčić je samo projekt velikosrpske politike koja za cilj ima plasirati u Hrvatsku svoje kadrove i koji će raditi na usporavanju Hrvatske da bude moderna europska država”, zaključio je Lukić.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content