BOŽIĆNA humanitarna akcija – Pomoć za obitelj Veljka Marića

Svima nam je dobro poznata sudbina hrvatskog branitelja Veljka Marića koji je otet od strane srbijanske policije pa tek onda protiv njega pokrenuta istraga i podignuta optužnica da bi na kraju bio osuđen na 12 godina zatvora za navodni zločin koji se dogodio na tlu Republike Hrvatske i protiv građana Republike Hrvatske. Veljko Marić otac je trojice malodobnih sinova;  Karlo (13 g.), Filip (10.g.) i Patrik (8 g.) a trenutno jedini prihodi u obitelji su od supruge Marijane koja prehranjuje obitelj zaposlena kao čistačica u školi. Obitelj živi u iznajmljenoj kući bez grijanja, a započeta gradnja njihove obiteljske kuće stala je kada je Veljko otet i uhićen u Srbiji.

Obitelji Veljka Marića potrebna je pomoć doslovno u svemu. Ovom prilikom pozivamo članove i sipmatizere UHD91 i sve hrvatske domoljube u Hrvatskoj i dijaspori da pomognu obitelji Marić da što lakše prežive ove teške dane, pozivamo građevinske firme da se pridruže ovoj akciji i pomognu završetku izgradnje obiteljske kuće, naše Hrvate u dijaspori da pomognu novčano i na druge načine. Pozivamo vas sve da na pragu zime pomognemo obitelji Marić da što lakše podnesu ovu tešku situaciju u kojoj se nalaze.

Ukoliko želite i možete pomoći u odjeći, obući i hrani ili građevinskom materijalu javite nam se na email adresu : info@uhd91.com .

Vašu financijsku pomoć možete uplatiti direktno na račun gospođe Marije Lončarević – Marić.  Račun u PBZ-u : 3213562912

Pomozimo obitelji ovog hrvatkog heroja i mučenika i neka zna da nije zaboravljen i da smo i ovaj Božić uz njega i njegovu obitelj!

Udruga hrvatski dragovoljac 1991 (UHD91)
www.uhd91.com

Odgovori

Skip to content