Sprema se europska balvan revolucija

ZOORAN Šest nesrba napalo je osam Srba u Kistanjima – takav je nacionalni ključ. Tamo gdje su manjina, Srbe ne smijete dirnuti, a tamo gdje su većina poberu batine! Crnokošuljaši koje spominje Zoran Milanović vjerojatno su djeca lokalnih članova SDP-a.

{jathumbnail off}Ostaje niz pitanja. Jesu li se srpska djeca međusobno potukla? Recimo, oko toga tko je veći Srbin, Ratko Mladić ili Slobodan Milošević. Kako to da su “napadači palicama razbijali” baš nosove? Zamislite da je netko od napadača promašio metu – ode oko! Sokolovo! Navodno je “bogoslov” Momir Đukić zvan Momac ozlijedio ruku na nogometnom treningu. Ruka je zapravo uvrijeđena. Riječ je o nabrijanom jurišniku Republike Srpske iz BiH, koji na svojoj facebook adresi https://www.facebook.com/momir.djukic.3 slavi Ratka Mladića. Napomena: ne postoje momir.djukic.1 i 2. Otkud se zalomio taj famozni broj “3”? Momak Momac je zvezdaš na posudbi – navija za FK Borac iz Banja Luke. Naziv banjalučkog komunističkog kluba baš se uklopio u RS – kasape i ratne zločince Ratka Mladića zovu borcima, braniteljima! Ne bih se iznenadio da primaju mirovine na teret BiH, uključujući Srebrenicu i Sarajevo.

Zoran Milanović ponadao se da ima materijal za novu prodiku naciji, a ono mućak – ponovno se osramotio! Jeli “međunacionalni sukob” netko naručio? Da presječe zahtjeve branitelja da Milanović podnese ostavku na dužnost premijera RH. Milanović skreće našu pažnju od činjenice da je nesposoban voditi zemlju, ali tako da ispada totalno nesposoban.

Komunikolozi ne kažu da je Zoran Milanović loš čovjek, nego da je loš komunikator!

Pomalo iritira to asistiranje komunikološke struke u kvalificiranju ponašanja Zorana Milanović. Poruka je otprilike ova: Političari, konzultirajte komunikologe, tako da narod ne upozna vaše pravo lice. Broj nezaposlenih u RH juri prema pola milijuna, a broj dobro uhljebljenih komunikologa stalno raste. Milanović provali glupost, a glavni mediji šute dok se ne izjasne komunikolozi. Ima to svoje opravdanje: komunikolozi ne kažu da je Zoran Milanović loš čovjek, nego da je loš komunikator! Kao da je običan građanin RH totalno mutav. A običan čovjek vidi da je premijer RH neotesana osoba, kojoj nedostaje elementarna ljudska pristojnost. Izjavio je za šefa glavne opozicijske stranke da se krevelji! Što mu znači taj izraz? Gdje ga pokupio? Od nekog kasapa iz građanskog rata? Imamo zastrašujuću situaciju: premijer RH izjavio je da je Domovinski rat bio građanski! I onda tvrdio da to nije rekao, a TV-snimka potvrđuje da je osramotio i sebe i nas. Iskazao je totalno neznanje o finskoj povijesti! Za novinara Stjepu Martinovića izjavio je da je glasnogovornik slastičarnice Zagreb. Usporedio ga s Baldrickom iz Crne guje (Baldrick uvijek ima lukav plan, ali ga Crna guja redovno ismije). Putujući kroz vrijeme zajedno sa svojim gospodarom Crnom Gujom, Boldrik je u jednom trenutku postao premijer Ujedinjenog Kraljevstva! Možda i premijer RH? Zbog prilično sumnjive tuče u Kistanjima, hrvatski Baldrick digao je na noge naciju, bez da osobno provjeri o čemu se radi. Ako je sto posto siguran što se dogodilo, toliko da okolo vidi crne košulje, nacija ima pravo sumnjati da je taj incident netko naručio. Milanović kaže za desne stranke da siju čistu, destiliranu mržnju! Dobro, a kakvu mržnju siju lijeve stranke?

Europski Domovinski građanski rat ili kako Milanović brani Stanimirović

Ispričavam se – mama, bok! Ovo ja mašem, ali to ne vidiš. Kao što kaže Zoran Milanović, pripadam seriji komentatora koji dobiju pet minuta da mahnu svojoj mamici. Jadna nam majka, svima! Jedan smo dan čuli slovo o “Domovinskom građanskom ratu”, a drugi je dan Milanović sramotno stao u zaštitu Vojislava Stanimirovića! Onog istog Stanimirovića kojeg je silovana Hrvatica Ružica Erdelji rođena Barbarić optužila za govor mržnje prema njoj samoj, u srpskom logoru! Nesretna Ružica tvrdi da je Stanimirović zajedno s Goranom Hadžićem pljuvao po silovanim Hrvaticama. Tko treba sebi pljunuti u lice? Naravno, za Milanovića nije problem Stanimirović, nego Ruža Tomašić! Milanović je na neki način branio četnike kao hrvatske državljane! Kako se moglo dogoditi da Zoran Milanović vodi bilo što? Nije sposoban niti za najjednostavniji konkretan posao u Špičkovini i Vukovini.

Posebno je opasna Milanovićeva izjava da se crnokošuljašima dopušta da klijaju na neistini. Zar pod tom parolom nisu pobijeni mnogi Hrvati na Bleiburgu i Križnom putu? Znači li to da će na Milanovićev “govor mržnje” uslijediti odgovarajuća “djela mržnje”? Kako u toj pometnji zaštiti srpsku nejač? Zar nije najhumanije dozvoliti da se hrvatske krajine odcijepe od RH i priključe Republici Srpskoj u BiH? Zar EU zaista treba naše krajine? Pritisci Srba u Hrvatskoj za autonomijom u RH pojačat će se nakon našeg ulaska u EU. Možemo li očekivati novu “balvan revoluciju” unutar EU? Hrvati se prave blesavi: Slovenci dozvoljavaju da RH uđe u EU, ali što o tome misle Srbi? Koje smo ustupke dali Srbima u Hrvatskoj i BIH? Koje smo garancije dali Josipu Perkoviću? Kojemu je krajnje vrijeme da se ispred njemačkog sudstva skloni u Banja Luku. Tko sve kuha građanski rat u Hrvatskoj i možda u EU?

Tvrtko Dolić/hu-benedikt.hr

 

Odgovori

Skip to content