SPEKTAKL U SPLITU: Novi neboder zasjao u punom svjetlu

Foto: Vladimir Dugandžić / HANZA MEDIA

Nekoliko tisuća ljudi okupilo se u Splitu na svečanom otvorenju nove poslovne zgrade West Gate, u kojoj je smještena uprava Splitske banke.

Publiku su zabavili Neno Belan, Marijan Ban i Hary Rončević.

Prije početka programa okupljenima se obratio Yves Lallemand, predsjednik Uprave Splitske banke, te župan Zlatko Ževrnja i gradonačelnik Ivo Baldasar.

Pogled s 12 katova i 50 metara visokog tornja nove zgrade puca na otoke, Marjan i Svetoga Duju.toranj

Foto Tom Dubravec / HANZA MEDIA

Izvor: ovdje

1 comment

  1. Mario Milovčić

    Dok se grade po Hrvatskoj ove velebne zgradurine u kojima počivaju i ništa ne rade naši i strani bankari i tajkuni kao Luković, Prka, Todorići, Tedeschi, Hanžekovići, Vlahović, Petrovići, Mamići, Rajići, Grgići i svi ostali Kutlići, do naših splitskih raznih Sanadera, Bolotina, Keruma i ostale bratije, dotle naša pametna dica iseljavaju, penzići kopaju po škovacama a srbočetnici i domaća gamad nam opet rade o glavi! Kad će u Lipoj našoj bit dobro svima a ne samo njima?!? Taj West Gate (zapadna vrata) su zapravo simbol tajkunske grandomanije, a Hrvatska je opet postala istočno predziđe ovaj put trule, propadajuće Europe koja je izgubila, bolje reći odrekla se svojih korijena. Tko će ovaj put braniti 1500 km granice s Turcima i pravoslavcima?? Splićani, Hrvati, katolici, pa dokle ćete padat na lažno zapadnjačko blještavilo?!?

Odgovori

Skip to content