BUJANEC: Najavljeni dolazak predsjednice u Dujmovićevu emisiju velika je stvar, jer ona time šalje jasnu poruku

ČESTITKE DUJMOVIĆU – I BUJICA IMA EKSKLUZIVU!

Kod dragog prijatelja i kolege Tihe Dujmovića večeras gostuje hrvatska predsjednica.

Prije svega, drago mi je što je Dujmović dobio emisiju u boljem terminu – srijedom u 21:15 – pa ćete nakon Bujice, svake srijede, moći gledati još jednog hrvatskog novinara i to na nacionalnoj televiziji – u udarnom terminu.

Najavljeni dolazak predsjednice u Dujmovićevu emisiju velika je stvar, jer ona time šalje jasnu poruku: Neće na HTV u nedjelju, poslije ručka, kod YUsipovićevog foliranta, već ide kod našeg čovjeka.

Gospođa Grabar – Kitarović nije pristala na medijski reket “novinara” koji su i onako bili protiv nje tijekom predsjedničke kampanje. Doći Dujmoviću je jednako kao da je došla i u Bujicu i to me neopisivo veseli.

Uz predsjednicu su i danas novinari koji su uz nju bili i prije dvije godine – a to joj je posve dovoljno da ponovo pobijedi na izborima.

Ne treba joj nitko više i ne treba se baš nikome dodvoravati.

A što će biti u Bujici večeras? U 20:05 starta emisija koja će potresti mnoge krugove i pokazati svo licemjerje društva u kojem živimo. Imamo strašnu snimku koja će mnoge šokirati i pokazati kako (ne) funkcioniraju institucije sustava.

Nakon današnje Bujice bit ćete još svjesniji s kime imamo posla na političkoj sceni i kakva je to zapravo – sramota…

GLEDAJTE BUJICU U 20:05 NA 10 LOKALNIH TELEVIZIJA, A POSLIJE TOGA – U 20:15 – GLEDAJTE NAŠU PREDSJEDNICU KOD TIHE DUJMOVIĆA NA HTV-u!

Izvor: kamenjar.com

1 comment

Odgovori

Skip to content