MOŽE LI SE PASTI NIŽE: Sramotni Pernar ubojstvo djevojke iskoristio za političku promociju

Saborski zastupnik Ivan Pernar ovog je puta zaista pretjerao. Naime, ubojstve mlade djevojke Kristine Krupljan u Zagrebu iskoristio je za političku promociju.

“Žao mi je što prioritet premijera Plenkovića nije zaštita žrtava bezumnog nasilja poput jučerašnjeg ubojstva trudne djevojke koje se moglo spriječiti da je policija zatvorila ubojicu nakon što je opetovano kršio mjeru zabrane pristupa žrtvi”, napisao je Pernar na facebooku i izazvao žestoke komentare.

“Znači Plenković je kriv?”, bio je jedan od komentara.

Recimo da ima čudan redoslijed prioriteta, odgovorio je Pernar.

“Shvaćam, imate svoju taktiku kako pridobiti glasove, a to uključuje i spominjanje ubijene djevojke da bi se izreklamirali, ali ok vi znate što radite. Ali mi nije jasno kako je Plenković mogao spriječiti ubojstvo. Ps ne branim nikoga i nisam član niti jedne stranke, samo zdravo razmišljam”, spustio je komentator

Žao mi je što prioritet premijera Plenkovića nije zaštita žrtava bezumnog nasilja poput jučerašnjeg ubojstva trudne…

Gepostet von Ivan Pernar am Donnerstag, 23. Februar 2017

Izvor: ovdje

 

3 comments

  1. Pingback: Nachrichten aus Kroatien - Seite 692

  2. Jaroslav Stučka

    Pitao bih Pernara,kada se već prihvatio uloge hrvatskog Batmana,zašto on nije išao spašavati nesretnu djevojku ? On je sveprisutan osloboditelj i učitelj svih ugroženih,neukih i nesretnih,a osobito maloljetnih,nesretnica i nesretnika u Lijepoj našoj.

Odgovori

Skip to content