ŠOKANTNA PRIČA O BIVŠEM MINISTRU Vukovarski dragovoljci: Matić je lažni branitelj; bio je ‘jugoslaven’ i krao televizore!

“Nitko ga od nas ne poznaje. On bi čuo priče po birtijama i onda bi sebe stavljao u svoju knjigu kao da je to sve on radio”, kažu

Prenosimo zanimljiv članak s Braniteljskog portala

Pogledajte kratak VIDEO uradak ispričanih priča vukovarskih dragovoljaca koji svi redom govore kako je Predrag Matić lažni branitelj.
Predrag Matić je dobio devet(9) odličja kao “Vukovarski “heroj”, dok veliki broj vukovarskih legendi Domovinskog rata nisu dobili ni jedno, a sigurno su ih zaslužili za razliku od kako navode, lažnog branitelja Predraga Matića.
Postavlja se pitanje:
-Hoće li itko od hrvatskih institucija pokrenuti istragu te ukoliko je sve istina ono što tvrde vukovarski ratnici, pozvati Matića da pojasni sve izrečene optužbe od strane veterana Vukovara.
Predrag Matić ima i odličje za teško ranjavanje, a mnogi vetrani Vukovara se pitaju, kako?; kad ga nitko nije ni vidio da ratuje u Vukovaru niti je itko vidio da je ranjen.
Moguće da i novi ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved kao prekaljeni ratnik otkloni sve sumnje u to pozivanjem Matića u ministarstvo da mu Matić pojasni gdje i kada je ranjen. Nikako nije moguće da se na vukovarskom ratištu dogodi takvo strašno ranjavanje, a da to nitko ne zna.
Ostaje za vidjeti što će poduzeti hrvatske institucije na osnovu svjedočenja vukovarskih veterana koji su dali izjave za Tv emisiju Bujica o Predragu Matiću “Fredu” kao lažnom branitelju.

Uredništvo Braniteljskog portala se ograđuje i ne odgovara, ukoliko su svjedočenja vukovarskih veterana lažna.

I mi se, poput Braniteljskog portala, ograđujemo i ne odgovaramo za gornje izjave ako ne odgovaraju istini. Uredništvo HUB-a.

Izvor: braniteljski-portal.hr

4 comments

  1. stilov

    Znamo tko je “Bero”, a hvala Bogu znamo tko je Margetić. Vi ste vidjeli Vukovar kao što sam ga ja vidio iz Pule. Toliko Bero pozdravi svoje SDP jugofašiste.

  2. berislav margitić

    pa nazovi tigre
    berislav margitić pod fara 4 kraljevica . 0912993199 mi je osobni , a kućni 051 281267 . i neka me kontaktiraju ti vukovarski veterani koji tvrde da nije bio u borovu i devet mjeseci u logoru

  3. Bero margitić

    Ja sam berislav margitić iz kraljevice, vukovarski dragovoljac . 091 2993199 je moj broj mobitela ako nekome me bude dovoljno jasno ovo moje svjedočanstvo . Fred matić je došao na moj položaj zvan kivi , na trpinjskoj cesti u hercegovačkoj ulici 01. 10 1991 . kao ispomoć koju smo tražili sa još četiri dečka , sve vukovarci domaći dečki. Ranjen sam 4 . 11. 91. I tafa je fred uzeo osu od mene i taj dan pogodio šet oklopnjaka . Zarobljen je tako šta se 19. 11. 91.sa još petnaestak dečki predao četnicima da ih puste da idu gasiti požar u zgradi borovo komerc gdje smo se mi ranjenici nalazili , a zgradu od pet katova su potpuno srušili i zapalili napalmom, a mi smo ostali blokirani u podrumu . Nakon toga smo završili u logorima , staićevo , niš, i mitrovica. Oslobođeni smo nakon 9 mjeseci u posljednjoj razmjeni . Ovo je ukratko istina o fredu matiću mom bratu po oružju. A vi gospodo koji ga uporno pljujete i pokušavate diskreditirati neće vam uspjeti dok smo mi živi , njegovi suborci i logoraši koji dijelimo sjećanja na te dane slave i ponosa . Mislim da vam je stao na zub kad vas je prozvao za dezerterstvo jer vi neznate kako je izgledao pad i užas gubitka vukovara jer ste ga skupa sa svojim zapovjednicima napustili tjedan dana prije kraja . Zašutite i pokrite se ušima , hvala vam na svemu , ali zašutite o onome šta niste vidjeli , odnosno svjedočite o onome što su vam usta izgovorila oči vidjele uši čule i hrabro srce odradilo. Uzdravlje braćo po oružju , za vas , dom , vjeru , obitelj, spremni umrijeti

    1. Čiča spasoje ( zvan još Peđa matic tenkoubica)

      Zašto bih tebi vjerovao, a ostalima ne? Pogotovo što mi se tvoj profil čini lažnim kao ovaj koji sam sad kreirao za 12 milisekundi. Svoje prezime pišeš malim slovom????

Odgovori

Skip to content