Pogledajte kako izgleda zid mržnje Matije Babića

Portal Dnevno.hr prenosi tekst s Facebook profila osuđenog kriminalca Matije Babića, koji je u ovakvoj Hrvatskoj još uvijek vlasnik utjecajnog portala. U spomenutom tekstu polupismeni Babić skromnim dometom svojih, čini se, poprilično zakržljalih sivih stanica, škraba zaista kretenske rečenice. Prenosimo dio teksta s portala Dnevno.hr, pa vi, štovani čitatelji, procijenite je li on za plakanje ili za smijanje. Osobno bismo se slatko nasmijali da iz svake škrabotine ne izbija patološka mržnja. A to je već zabrinjavajuće. Za autora škrabotina, naravno.

“Jedan od Matijinih prijatelja kazuje kako za branitelje treba uvesti smrtnu kaznu: ‘Pa, fino njih par otpremiš za primjer. Dok god nema reda ovakav i sličan šljam se samo koti’.

‘Uvijek isti šljam. Profesionalni šatoraši, bran’telji privilegija, krezubi, neoprani, neuki, beskorisni, zli odrađivači za HDZ-ove, Klemove, Bandiće. Uvijek isti, najprljaviji talog društva. Dajte se u idućem ratu počistite međusobno. Društveno korisne funcije nemate: u ratu ste korisni Čermacima i Todorićima kako bi primili metak da njima pomognete izgraditi dvorce i benzinske. Nakon rata najgorem političkom šljamu da mu osiguravate glasove u zamjenu za nezaslužene privilegije.

Ljudi niste, ne gurajte se među ljude. Iš bagro iz parkova, gradova, Savica i Bolova’, riječi su kojima se preko društvene mreže hrvatskim braniteljima obratio Matija Babić.

babić-fejs

Povod ovolikoj količini vrijeđanja od strane vlasnika Indexa odlazak je ratnih veterana na prosvjed potpore Savica ZA Park, a do koje je mjere Babić raspirio mržnju govore komentari Matijinih sljedbenika koji mu ispod posta čestitaju i plješću, a branitelje nazivaju ‘stokom koja je kupljena sa sto kuna i sendvičem’.”

Nadamo se da ovdje nećete čitati cijeli tekst.

2 comments

  1. Mario Milovčić

    Slažem se da uvijek moramo znati što neprijatelj radi, govori a i misli, ali, brate N.N., nemoj čačkat govno jer ono onda još više smrdi, nego baci jedan “koktel” na tog izroda, kriminalca, pedofila i pljuvača hrvatskih svetinja. On i njegov Imbex.ser su dno dna pakla, znači 9. krug, i ne znam tko može čitati takve smrdljive gadarije s dna Pupijeve kloake, možda samo Pupavac i njegovi lešinari, Frljić, Pusići, Teršelička, Manolić, Mesić, Stanković, Šprajc, Goldsteini, Visković, Jakovina i Mrakovina. Dragi Hrvati i pošteni manjinci, ne bojte se smradova koji zagađuju medijski prostor, nego raskrinkavajte gadove istinom, pa bili oni Hrvati, Srbi, Židovi, Talijani, Bosanci ili neki alieni, jer ISTINA I PRAVDA moraju pobijediti!!! A ti, Molotove, ne skrivaj se iza tuđeg imena i to Rusa koji je s nacistima sklapao Pakt. Nazovi se barem Radić ili Bušić! Sretan vam blagdan sv. Josipa Radnika! A neradnike i izrode treba poslati u p.m.f.

  2. MOLOTOV

    Ja redovno pratim četničke portale, jer kako kaže naša narodna: “Upozoren, spašen !!!”… Dobro je znati što ti neprijatelj misli, jer ako dođe opet do kakvog rata da znamo kojim redom krenuti !

Odgovori

Skip to content