Poznati HOS-ovac odgovorio Plenkoviću

Damir Markuš poznati HOS-ovac i zamjenik gradonačelnika Kutine komentirao je na Facebooku Plenkovićeve izjave o HOS-ovoj ploči u Jasenovcu.

”Mogli su stavit ploču i bez grba’. Mogli smo biti u Bruxellesu ili podrumu… Bili smo tamo gdje je trebalo biti. A sad ostavite naše poginule, nestale, umrle i preživjele na miru”, napisao je.

''Mogli su stavit ploču i bez grba''. Mogli smo biti u Briselu ili podrumu… Bili smo tamo gdje je trebalo biti. A sad ostavite naše poginule, nestale, umrle i preživjele na miru.

Gepostet von Damir Markuš am Montag, 19. Juni 2017

3 comments

  1. strauss

    Ni ovo prezime, nije krivo prezime, puno sam od njega naučio,kako triba ljubiti soj svoj! Upravo pošten i pravedan čovjek zla i zlih ljudi mora se čuvati!To je dokazano kroz povjest, a na poseban način devedesetih,kada su zle duše naredile atentat na sina Hrvatske države i Hrvatske Stranke Prava Antu Paradžika.Kada su Hrvati imali svoju državu, govorili svojim jezikom,imali svju vojsku i svoje pravo, mnogi nisu niti bili na ovim prostorima ,Zato mislim, da kao nevino djete Hrvatskih korjena,da bitrebao i ja imati pravo u Hrvatskoj državi, čiju nacionalnost posjedujem ja moji roditelji djedovi pradjedovi i svi pređi( Hrvati, prezime to je moja stvar,ako sam kriv Arhiva je u zagrebu,a svako računalo ima svoje ime i prezime broj) Tko piše taj i griješi!Nije sramota biti neuk, nepismen i siromašan,sramota je u sebi neimati istinu, pravdu i poštenje prema svakom svomu i svakom poštenom,istinitomi pravednom čovjeku!Po svjetonazoru sam pravaš, takav i ostajem! Uz pozdrav BOG i HRVATI!

  2. Mario Milovčić

    Gosp. Strauss, slažem se s vama, sve je ovo istina, ali zašto se bojite podpisat svoje mišljenje pravim imenom. Koga se bojite, Ostoje Rankovića ili Orepića ili Božinovića? Ili možda Pupavca i Stanimirovića i njihovih četnika iz SDSS-a, SNV-a, SPC-a i Novosti?? I ne kaže se “UDBA kontroliše” nego UDB-a kontrolira. Ajde, živio, ne boj se i ne daj se! Damir Markuš je junačina i ne trebamo se bojati tih podlaca i petokolonaša, što reče naš div Ivan Mažuranić, “…mišad grize, al’ po tlih gmiže.” A i Plenković je izgleda jedan od tih miševa. Na ploči HOS-a u hrvatskome Jasenovcu je trebalo pisati ovako:
    “Hrvati Su Za Obranu Domovine Uvijek Spremni i bit će!” Zato, Strauss, HZODUS!!!

  3. strauss

    U Hrvatskoj nema ustaša! Ustaštvo propagiraju četnici,komunisti, udba i zločinca tita mafija! Lažanu sliku o ustašama stvaraju zato, da bi zločinca TITA trg u Zagrebu ostavili! Tako isto počevši od diplomacije, pravosuđa, političkih stranaka SNSS, HDZ,SDP,SDP,IDS i u svim redovima u društvu nalazi se UDBA i na taj način UDBA kontroliše i ima u rukama čitavo društvo u Hrvatskoj i ne damu se demokratizirati! Upravo zbog toga griješe Europski mediji u Francuskoj, Njemačkoj,Engleskoj,italiji itd., kada daju kriva izvješća o Hrvatskoj,jer UDBA,ČETNICI I KOMUNISTI DAJU KRIVA IZVJEŠĆA NJIHOVIM MEDIJIMA! Ta laž jedino se može spriječiti otvoranjem KOMUNISTIČKE I UDBINE ARHIVE ,samo tako se može izaći na kraj sa TITOM I NjEGOVOM OLGIARHIJOM, kojI su iza sebe ostavili 1.200.000 ubijenih i bačenih u jame i rudnike, da se nedozna za njihova krvoločna djela koja su sedamdeset godina skrivali!

Odgovori

Skip to content