TwitterFacebookPinterestGoogle+

Nakon kritika bivšeg generalnog konzula, Hasanbegović mu odgovara

 • Written by:

Moj javni komentar o nastupu dr. Zlatka Hasanbegovića u Bujici prošlu srijedu izazvao je određena reagiranja mojih FB prijatelja, ali i šireg čitateljstva raznih portala. U tom sam komentaru skrenuo pozornost na činjenicu da je dr. Hasanbegović, vjerojatno zbog umora, zaboravio spomenuti veliku ulogu Građanske inicijative Krug za Trg u borbi za promjenu imena zločinca Tita na javnim prostorima u Hrvatskoj. Komentar sam poslao i dr. Hasanbegoviću.

Danas sam dobio e-mail poruku od dr. Hasanbegovića u kojoj je pojasnio razloge zašto je došlo do gore navedenog propusta. Zbog pristojnosti, korektnost, ali i interesa šire domoljubne javnosti, prenosim tekst e-mail poruke koju mi je poslao dr. Zlatko Hasanbegović:

“Poštovani hvala na dopisu. Dobro ste primjetili da sam nehotice zaboravio spomenuti ključnu i najvažniju inicijativu krug za trg s kojom sam surađivao i podupirao je. To je moj propust isključivo zbog umora i to ću svakako ispraviti. Bez te inicijative ne bi ni bilo promjene. Srdačno zh”.

Iskreno zahvaljujem dr. Hasanbegoviću na tom vrlo važnom pojašnjenju i isticanju važnosti Inicijative Krug za Trg u teškoj borbi za uklanjanje Titovog imena s Kazališnog trga. Dr. Hasanbegoviću, Bruni Esih i njihovim suradnicima želim što veći uspjeh u demokratskom političkom natjecanju. Duboko se nadam da neće popustiti ni pod najtežim pritiscima kad su u pitanju vitalni interesi hrvatske države, koji su danas posebno ugroženi, izvana i iznutra. Prava borba za Hrvatsku tek dolazi.

Autor: Antun Babić

Izvor: ovdje

Komentari

3 comments

 1. franjo

  Postovani,
  Zapràvo je preljepo vidjeti ovakav fini pristojan , kolturan dijalog izmedu dvije osobe. Toga danas uglavnom nema, samo pljuvacnica.
  Zato bravo za obojicu, samo cestitke.
  Lijep pozdrav

 2. andelka

  Najiskrenije cestitke obojici!! Andelka

 3. Božena Leventić

  Nadam se da će gosp. Hasanbegović i gđa. Esih pozvati gosp. Babića za suradnika. Pravi je domoljub koji je posvetio svoj život ovoj našoj dragoj Domovini i nije dobio ni ono uobičajeno Hvala za sve te ustrajne godine vjernosti našoj Hrvatskoj.