Nakon kritika bivšeg generalnog konzula, Hasanbegović mu odgovara

Moj javni komentar o nastupu dr. Zlatka Hasanbegovića u Bujici prošlu srijedu izazvao je određena reagiranja mojih FB prijatelja, ali i šireg čitateljstva raznih portala. U tom sam komentaru skrenuo pozornost na činjenicu da je dr. Hasanbegović, vjerojatno zbog umora, zaboravio spomenuti veliku ulogu Građanske inicijative Krug za Trg u borbi za promjenu imena zločinca Tita na javnim prostorima u Hrvatskoj. Komentar sam poslao i dr. Hasanbegoviću.

Danas sam dobio e-mail poruku od dr. Hasanbegovića u kojoj je pojasnio razloge zašto je došlo do gore navedenog propusta. Zbog pristojnosti, korektnost, ali i interesa šire domoljubne javnosti, prenosim tekst e-mail poruke koju mi je poslao dr. Zlatko Hasanbegović:

“Poštovani hvala na dopisu. Dobro ste primjetili da sam nehotice zaboravio spomenuti ključnu i najvažniju inicijativu krug za trg s kojom sam surađivao i podupirao je. To je moj propust isključivo zbog umora i to ću svakako ispraviti. Bez te inicijative ne bi ni bilo promjene. Srdačno zh”.

Iskreno zahvaljujem dr. Hasanbegoviću na tom vrlo važnom pojašnjenju i isticanju važnosti Inicijative Krug za Trg u teškoj borbi za uklanjanje Titovog imena s Kazališnog trga. Dr. Hasanbegoviću, Bruni Esih i njihovim suradnicima želim što veći uspjeh u demokratskom političkom natjecanju. Duboko se nadam da neće popustiti ni pod najtežim pritiscima kad su u pitanju vitalni interesi hrvatske države, koji su danas posebno ugroženi, izvana i iznutra. Prava borba za Hrvatsku tek dolazi.

Autor: Antun Babić

Izvor: ovdje

3 comments

  1. Božena Leventić

    Nadam se da će gosp. Hasanbegović i gđa. Esih pozvati gosp. Babića za suradnika. Pravi je domoljub koji je posvetio svoj život ovoj našoj dragoj Domovini i nije dobio ni ono uobičajeno Hvala za sve te ustrajne godine vjernosti našoj Hrvatskoj.

  2. franjo

    Postovani,
    Zapràvo je preljepo vidjeti ovakav fini pristojan , kolturan dijalog izmedu dvije osobe. Toga danas uglavnom nema, samo pljuvacnica.
    Zato bravo za obojicu, samo cestitke.
    Lijep pozdrav

Odgovori

Skip to content