Crkvo-mrzac Jovo opet prijeti

Crkvo-mrzac Jovanović prijeti dopisom ravnateljima škola radi referenduma o obitelji

 

{jathumbnail off}Pederi i Srbi ne smiju izreći svoje spolne ili nacionalne orijentacije, ali je čudno kako ovi prvi mogu mirno nositi kokarde po Hrvatskoj, a ovi drugi dobivaju od države i lokalne zajednice daleko više sredstava od nekih braniteljskih udruga.

Boris Dežulović je ponudio novu stigmu za hrvatski narod. Ljudi moji, vi ste fašisti! Slušate Thompsona, imate Ustaše među sobom i još je 700 000 građana ove države po Dežuloviću fašistički nastrojeno, jer ne dozvoljavaju gay brakove. Zamislite, hoće referendum fašisti…

Još samo da se pojavi i Savo Štrbac i evo nas opet genocidnima.

Boris Dežulović je ponudio odnos Nijemaca i Židova, kao odnos Hrvata i gay populacije u svojoj kolumni… Vjerojatno da bi javnost dobila dovoljnu dozu krivnje u slučaju referenduma. I sigurno, jer Dežulović sumnja u ishod referenduma. Ako nije ishod kako želi Dežulović sa gay repićem, onda je to fašizam.

Sad bih i ja njemu mogao reći da nisam za ovu vlast i da su svi koji su birali ove likove na vlasti većina fašisti po toj logici, jer se meni, kao manjini u pogledu na politiku priječi demokracija. I gdje smo onda? Ovi protiv ove vlasti su fašisti, oni protiv gayeva su fašisti. Samo što se “protiv” kod gay populacije nagrađuje imenom homofob… Mržnja za mržnju. Jedan je peder, jedan je homofob, a po Dežuloviću svi smo fašisti, koji bi mlatili drugačije. Ajmo se svi mrziti, poziva se ovom logikom, a kuka se nad mržnjom prema nekome.

U istom našem glasilu u kojem Dežulović nudi referendum kao fašizam, dva gay ljubavnika; Goran i Zoran tumače kako je teško biti peder u Hrvatskoj. Zato žive sada u gay ljubavi u Parizu.

“Biti gay primoralo me da se kao dijete razlikujem od druge djece, ako ni po čemu onda po broju udaraca u glavu ili trbuh”, kaže Goran.

Nisam shvatio baš najbolje što to znači, da su već klinci sa 7-10 godina kužili što je gay pa je Goran dobivao batine. Vjerojatno po toj priči ispada, kako Hrvati uče svoje klince od vrtića prepoznavati pedere i Srbe. I povratkom iz vrtića i iz škole podnašaju izvješće klinci glavnom stanu oca i majke. Ne znam samo što je s onom djecom koja nisu iz gay populacije, a ipak dobivaju u školi batine. Trebaju li se i oni iseliti u Pariz?

Možda pitanje istoj toj gay populaciji; što bi se dogodilo s nekom osobom gay populacije, da je sa njom netko brisao zid, kao sa nesretnim braniteljem iz Vukovara? Odnosno, koliko bi se nekome, tko je gay, peder, pridalo važnosti, kad bi ga policajac istukao u odnosu na branitelja o kojem je bilo par riječi? Po meni, pisalo bi se danima, jer je gay populacija “ugrožena”.

Još jedna glupost izrečena od stane Zorana i Gorana, gayeva iz Pariza mi je bila znakovita; svoj ostanak u Hrvatskoj nisu mogli izorganizirati, jer bi ih netko ubio zbog spolne orijentacije. Koliko vidim nitko ne ubija svakakve “fešn-gurue”, pjevače i pjevačice te orijentacije, pa ni glumce, a kamoli političare koji su “gayevi”. Jedino su Zoki i Goran ugroženi. Što se nameće kao zaključak? Pederi i Srbi ne smiju izreći svoje spolne ili nacionalne orijentacije, ali je čudno kako ovi prvi mogu mirno nositi kokarde po Hrvatskoj, a ovi drugi dobivaju od države i lokalne zajednice daleko više sredstava od nekih braniteljskih udruga.

Šlag ove priče ipak je neusporedivo najodvratniji političar u našoj političkoj povijesti; Željko Jovanović i njegov famozni dopis URBROJ 533-25-13-0008 u kojem se upozorava sve učitelje i nastavnike dana 12.11.2013, da ne komentiraju predstojeći referendum o obitelji, te da djeluju u skladu sa ovim kurikulom. Moj stav o ovome kurikulumu je kao o perverznom kurikulumu, ministre Jovanoviću.

Nije mi jasan ovaj bizaran dopis u kojem se prijeti onima, koji misle svojom glavom i ako se ne pridržavate pogleda na svijet, kojeg je propisao veliki crkvo-mrzac, tada vam se prijeti sankcijama na poslu. Prekrasno. Što je sa predavačima vjeronauka? Prijeti li se i njima ovakvim dopisima? Što uopće znači rečenica, da se ne ulazi u debate sa djecom u svezi referenduma? Zar je Jovanović baš takva neznalica, da ne razumije, kako djeca nemaju pravo glasa na referendumu, a njihovi roditelji nisu maloumni, da im određuje odluku školski učitelji, kojeg prenose djeca razgovorom u kući?!

Zar nije to sve pritisak, na one koji žele reći protiv na referendumu?

Prema Dežuloviću ‘protiv’ znači da si fašista, prema gay populaciji vi ste homofob i fašista, a prema Jovanoviću, ne daj Bože da misliš drugačije nego on.

“Predstavnici vjerskih zajednica pozdravljaju odluku Hrvatskog sabora o raspisivanju referenduma te pozivaju sve vjernike svojih zajednica: katolike, pravoslavce, protestante, židove, muslimane i druge, da u nedjelju, 1. prosinca izađu na referendum i svojim glasom osiguraju ustavnu zaštitu braka, budući da je brak kao zajednica žene i muškarca najbolje mjesto za primanje i podizanje djece i osnova obitelji koja je stoga temeljna jedinica svakog društva”.

Što reći vjerskim zajednicima, nakon svih ovih stigmatizacija. Jednostavno vjerske zajednice sve redom, po Jovanoviću treba nazvati homofobima, jer ne misle kao Jovanović. Vjernik-homofob.

Autor: I.D./Dnevno.hr

Odgovori

Skip to content