Ruski povjerenik za ljudska prava britanskim vlastima – vaši mediji prešućuju policijsku represiju nad prosvjednicima, ali Moskva sve pomno prati

RUSKA PILA NAOPAKO, BRAVO RUSI!!!    Ruski povjerenik za ljudska prava ministarstva vanjskih poslova, Konstantin Dolgov, uputio je

upozorenje britanskim vlastima da njihovi mediji prešućuju policijsku represiju nad prosvjednicima.

 

Konkretno se osvrnuo na prosvjed zdravstvenih radnika 17. ožujka gdje je došlo do sukoba s policijom. Navodi kako su mediji odlučili prešutjeti taj događaj, ali Moskva sve prati.

“Moskva pomno prati prosvjede vezane uz reformu zdravstva u Velikoj Birtaniji. Nadamo se kako će britanska policija uzeti u obzir mirnu narav ovih prosvjeda i kako će ubuduće djelovati bez pretjerane i nerazmjerne upotrebe sile.

Također valja napomenuti kako britanski mediji, koji kao važan čimbenik u kontroliranju javnosti jako brzo reagiraju kada se nešto slično desi u drugim zemljama, u ovom slučaju su odlučili prešutjeti cijeli incident koji se zbio u Britaniji 17. ožujka”, stoji u službenom priopćenju ruske ambasade u Britaniji. (advance/benedikt)

Odgovori

Skip to content