‘Gay is Ok’ u Sodomi i Gomori

Zavidno poznavanje engleskog jezika demonstrirao je ministar zdravlja Rajko Ostojić

skrušeno se ispovjedajući hrvatskoj javnosti. “Gay is OK”, rekao je ministar i otkrio Ameriku. Nedostajalo je još da mu nazočni kojima se obratio uglas odgovore: “Yes. Thank you very much.”No, neki su izvjestitelji s pravom primijetili, kako je ministar Ostojić na naprasno sazvanoj konferenciji za novinare, kad je očigledno pod pritiskom Vesne Pusić i Milanke Opačić obznanio da “sve žene mogu na umjetnu oplodnju”, na izravan upit novinara odnosi li se to i na lezbijske parove, okrenuo pilu naopako. To što je potvrdio sklonost homoseksualcima, njegova je stvar, ali nije svejedno kad temu zakona liječenja neplodnosti ministar zdravlja svodi na izbor načina začeća.
 

 

Istini za volju, od prevrtljivih Kukurikavaca nije se ni očekivalo ništa više, no zanimljivo je kako odjednom i Rajko Ostojić i mnogi koji zajedno s njim obnašaju vlast, ubrzano rade na zakonskim rješenjima kojima bi proveli svoj svjetonazorski teror manjine nad većinom koja misli drugačije. To se odnosi i na spomenuti Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji koji ide u žuran postupak na sljedećoj saborskoj sjednici, kako bi se počeo primjenjivati već u svibnju.

Kao što sam već naveo, na mala vrata želi se uvesti prokreaciju, “stvaranje” djece u istospolnim zajednicama. To je logičan slijed jer će svaka neudana žena moći dobiti dijete, a to je najgore što mu se može dogoditi, jer ono je najmanje krivo za laboratorijske eksperimente svojih kreatora. Djeca su plod ljubavi, a ne interesni produkt iz epruvete, a osobito je nemoralno radi jednog života usmrtiti desetke inih živih oplođenih zametaka. Normalno je da dijete ima i mamu i tatu, i da zna tko su mu roditelji, ovako mu se od rođenja nabijaju samo kompleksi.

Povod tolikoj žurnosti, bez sumnje je porazan rezultat kojeg su doživjeli gay aktivisti protekli vikend na referendumu u Sloveniji, gdje je Zakon kojim je definicija obitelji proširena na istospolne zajednice kojeg je lani izglasala ljevica u parlamentu, po kojemu bi i pederski i lezbijski parovi mogli usvajati djecu svojih partnera rođenu iz njihovih ranijih normalnih veza, od građana dobio crveno svjetlo. A sve su bili učinili kako bi se svidili većini Slovenaca, mediji su bili na njihovoj strani. Izgledalo je da ne mogu nikako izgubiti.

Samo nekoliko sati prije okončanja slovenskog referenduma, Marko Jurčić iz “Zagreb Pridea” slavodobitno je najavljivao: “Sad je Hrvatska na redu!”

Dan poslije poraza, kad su došli sebi, onda su promijenili ploču i protumačili kako je referendum pao zbog lijepog vremena. Činjenica je, pak, da nametljivi kakvi jesu s pustim paradama i neprestanim kukanjem o nekakvoj tobožnjoj diskriminaciji, gay populisti izazivaju reakcije običnih ljudi u stilu komentara na jednom portalu: “Normalan narod je već odavno umoran, i pomalo bolestan, i od njihovih parada i njihovih zahtjeva.”

A osobito ljudima idu na živce sa svojom pričom o kršenju ljudskih prava kojima su im redovito puna usta. Tako odbacivanje novog Obiteljskog zakona u Deželi vide kao poraz za ljudska prava i prava djece kojoj je trebalo osigurati beneficije i dobrobit koji im pripadaju. Lezbijka Sanja Juras iz “Kontre” otišla je i korak dalje.
– Potpuno je neprihvatljivo raspisivanje referenduma o ljudskim pravima jer se radi o zaštiti ljudskih prava i međunarodnim obvezama koje je Slovenija prihvatila, kaže Juras i dodaje da je potrebna veća edukacija o ljudskim pravima.
Evo, radi edukacije Jurasice i njoj sličnih, vijest koju je prvoga dana ovoga proljeća, 21. ožujka 2012. u Hrvatskoj objavio samo Večernji list s naslovom: “Država ne krši ljudska prava ako zabrani gay brakove”.

“Istospolni brak ne spada u ljudska prava koja mi možemo štititi, zaključio je prošloga tjedna Europski sud za ljudska prava u Strasbourgu. To je, nakon presude iz lipnja 2010., druga presuda u kojoj taj sud odbija prikloniti se mišljenju da osobe istog spola imaju pravo na brak ili na posvajanje djeteta jednako kao i osobe različitog spola… Kako gay brak nije ljudsko pravo, to nije ni posvajanje za homoseksualne parove, odnosno nema diskriminacije kad sud neke države odbije homoseksualcima dati pravo koje priznaje heteroseksualcima”(!)

Ne vjerujem da je ovaj tekst promaknuo Ostojiću i ostalim ministrima u Vladi na čelu s premijerom Milanovićem. Preporučam im da dobro promisle što čine, jer nitko im nije dao mandat da u Republici Hrvatskoj legaliziraju Sodomu i Gomoru.

Ivan Ugrin/hrsvijet.net

Odgovori

Skip to content