PROTIV TERORA LAŽI

Mladen Lojkić: Kontrola uma   U trilogiji o zombi vremenu Mladen Lojkić kroz drugu knjigu Kontrola uma (Vlastita naklada, Zagreb 2013.). nastavlja prikaz rastakanja katoličkih vrijednosti, s nizom podataka o paralelnim vjerama i sektama, upregnutim za potrebe ovladavanja svijetom.

{jathumbnail off}Tu je uključeno i slamanje katoličke Crkve u Hrvata s ciljem nametanja novog svjetskog poretka i u Hrvatskoj.

Mladen Lojkić u drugoj knjizi nastavlja fascinirati čitatelja iznošenjem mnogobrojnih dokaza iz pomno praćenih društvenih zbivanja. Svoja tumačenja strategije ovladavanja ljudima i njihovim dušama Lojkić temelji iznošenjem podataka iz Protokola sionskih mudraca na samom početku knjige. U poglavlju Kontrola uma izvrsno zaključuje kako nije važno jesu li Protokoli autentični cionistički program, već je bitno da niti jedan segment društva, bio on politički, društveni znastveni, bankarski gospodarstveni ili trgovinski, nije otišao u drugom pravcu od onoga što je predviđeno u Protokolima. Iako su Protokoli objavljeni prije više od sto godina, Lojkić opravdano zaključuje da iza tih naputaka ne stoji pojedinac, već moćna sila koja povijest i budućnost svijeta usmjerava prema tim poučcima.

Slijedi cijeli niz podataka kojima autor knjige potkrjepljuje svoje teze o podmetanju problematike, primjerice oko neravnopravnosti homoseksualaca, lezbijki, transseksualaca, ili ukazuje na bujanje i nametanje raznih svjetskih religija u obmani katoličkih vjernika, do konačnog utjecaja raznoraznih svjetskih sekti s ciljem totalnog zombiziranja čovječanstva. U tom raščlanjivanju Lojkić nudi neiscrpan izvor podataka i primjera, pravi je otkrivač onoga što je prosječnom katoličkom vjerniku većim dijelom posve nepoznato ili nedostupno, pod utjecajem sustavnog medijskog zatupljivanja.

Najvažniji dio knjige jest poglavlje Razaranje kršćanske obitelji u kojem autor ukazuje na važnost obitelji kao male države i na kampanje izrugivanja majčinstva, do osjetno razrađenih medijskih metoda koje se svode samo na jedno: razvrgnuti brak pod svaku cijenu! Vrijedno je proučiti poglavlje Sotonistička biblija iz kojeg je bitno upamtiti da je novom svjetskom poretku za cilj u ljude programirati zaključak kako sotona ne postoji te kako je sve dopušteno. Slijedi važno upozorenje autora da nikako nije sve dopušteno i da onima koji su se svjesno odrekli Boga i upregli se u službu sotone nama oprosta, odnosno da se grijeh protiv Duha Svetoga ne može oprostiti! Zatim slijedi poglavlje Obračun s Crkvom u kojem se nastavlja prikaz urote protiv katolika i Crkve u Hrvata. Konačno autor ukazuje da je hrvatska politička i medijska družina obična služba – ustrojena po nalogodavcima izvan Hrvatske.

Na kraju, autor knjige spominje i jedan zajednički intervju nekoliko intelektualaca za jedan hrvatski portal iz travnja 2012. godine o uzrocima napada današnje hrvatske vlasti na katoličku crkvu. Uočivši takav završetak knjige pridružiti ću ovom osvrtu neke svoje navode iz tog intervjua: Naime, Stepinac je još davno ukazao na moćnu silu svijeta koja usmjerava zbivanja prema naputcima iz Protokola. U svom dnevniku davnog 30. svibnja 1934. zagrebački je nadbiskup zapisao: Na žalost, i u srcu hrvatskog naroda u Zagrebu ugnijezdila se ta paklena družba, leglo nemorala, korupcije i svakog nepoštenja, zakleti neprijatelj crkve katoličke i hrvatskog naroda. Bez znanja i odobrenja masonerije nitko ne može doći na uplivni položaj. Nije šala uhvatiti se u koštac, a ipak se mora u interesu crkve, naroda hrvatskog… Jer ovo nasilje koje danas vlada, podržava masonerija (Mužić, I.: Masonstvo u Hrvata, Split 2001. str. 295). Na staru godinu 1940. Stepinac je potvrdio svoja razmišljanja: Mi imademo prilike već godinama promatrati organiziranu borbu protiv Crkve katoličke, kako je provodi masonerija i komunizam, i razni drugi pokreti po diktatu svojih vidljivih i nevidljivih šefova (Stepinac, A.: Propovijedi, govori, poruke (1941. – 1946.), Zagreb 1996., str. 5).

Naime, smatram kako se Stepinca ne može istovremeno uvažavati i ne uvažavati. Tim više što je uočljivo da su problemi u svezi napada na katoličku Crkvu u prošlosti gotovo isti današnjima. Između Stepinčevog vremena i današnjeg vremena čiji smo svjedoci, nema nekih bitnih razlika u ideološkom gledištu na nepoželjnost utjecaja katoličke Crkve! Cijelo se stoljeće na našim prostorima u napadima na katoličku Crkvu ništa ne mijenja osim metoda tih napada. Nametanje zakona umjetne oplodnje, zakona o legalizaciji pobačaja, pitanje vjeronauka i najnovije tzv. zdravstvenog (pre)odgoja u školama, ugovora s Vatikanom te druge stalne negativne vijesti, posebice o nemoralu katoličkog svećenstva u Hrvatskoj, sredstva su koja se koriste za slamanje moralne uloge katoličke Crkve u hrvatskom narodu. Ta događanja objašnjava jedna rečenica Karola Jozefa Wojtyle, koji je još prije no što je postao papa, kao krakovski kardinal zaključio: Dolazi trenutak velikog sudara između snaga Dobra i snaga Zla, i čudno je i neobično, da to kršćani ne prepoznaju (Damir Borovčak za HKV-portal, 17. travanj 2012.).

Mladen Lojkić u knjizi Kontrola uma raskrinkava to nadiranje snaga Zla. Ispravno zaključuje kako su događaji u Hrvatskoj programirani izvana, od onih mračnih elita koje žele zagospodariti svijetom, a katolici i katolička Crkva im stoje na tom putu kao najveća prepreka. Posebno u zemljama poput Hrvatske, gdje je katolička vjera stoljećima tradicijski ukorijenjena i još uvijek snažno prisutna, iako su katolici u Hrvatskoj zahvaljujući medijskom teroru laži također načeti snagom Zla. Zato bi i ovu knjigu autora Mladena Lojkića katolički vjernik trebao proučiti, kako bi svoju obitelj i svoju djecu mogao ispravno usmjeravati. Samo s detaljnim poznavanjem i tumačenjem istine moguće se suprotstaviti teroru laži, a tome upravo služi knjiga Kontrola uma Mladena Lojkića.

Damir Borovčak/hu-benedikt.hr

Odgovori

Skip to content