Isus je bio pored mene

Kažu da neki veliki događaj u životu svakog čovjeka može pokrenuti stvari na dobro. U mome slučaju rođenje moje kćerke prije točno godinu dana mene je probudilo iz noćne more.

 

{jathumbnail off}Dugo sam sa Gospodinom bila na Vi, onako vruće – hladno, ali najbolje bi bilo reći mlako. Sve sam znala o vjeri, obraćenju, čak redovito išla na otvorene sastanke molitvene zajednice, ali nedostajao je žar vjere, ljubav prema Bogu i ljubav prema sebi.

Kad sam bila trudna nekih 6 mjeseci sestra me je prijavila na pripremu za redovito sudjelovanje na sastancima molitvene zajednice (to je bilo u 9. mjesecu prošle godine). Išla sam redovito ali ništa mi se nije događalo. Mislila sam da sam ja jednostavno takva, mlaka, da sam previše u prošlosti griješila da bih tek tako odjednom bila primljena natrag.

Naime, imala sam prije tri godine jedan veliki duhovni pad u svakom smislu, i to nakon velike životne ispovijedi. Tek sam sada spoznala da je to bilo zbog oholosti. Mislila sam da sam jaka, sposobna i da ću se oduprijeti grijehu nakon životne ispovijedi, ali sam se gorko prevarila. Nikad, nikad se ne uzdajte u svoje snage. Sve predajte Gospodinu jer je to jedini ispravan način življena.

No, da se vratim temi. Dakle, išla sam na pripremu za molitvenu i svi su bili sretni samo ja bila vječno natmurena, tužna i nikakva. Onda je došao i taj 2. siječanj i rođenje moje djevojčice. Jako sam se bojala poroda, ali taj dan je bio nekako drugačiji. Ujutro sam otišla na misu, doručkovala i otišla na pregled. Doktorica je rekla da sam spremna za rađanje. Tek tako odjednom. Nisam bila uopće zbunjena i preplašena, nego sam samo izašla iz ordinacije, rekla mužu da idem roditi i da mi donese torbu. Sad kad se toga sjetim znam da to nisam uradila svojim snagama. Isus je na svakom koraku bio sa mnom, a bio je i u svakoj osobi koja je taj dan bila u mojoj blizini.

I onda sam sišla u rađaonu u kojoj su svirale božićne pjesme. Za mene to bijaše predivan doživljaj. Sestre i babica koje su tada bile na smjeni također su bile divne, i ja nisam ni imala vremena razmišljati o strahovima. Za manje od pet sati Iskra se rodila, bez komplikacija, bez velikih bolova, bez ikakvih trauma.

BOGU DRAGOM HVALA I SLAVA U VIJEKE!!!!

To je osjećaj koji ja ni dan danas ne mogu objasniti jer nemam dovoljno jaku riječ. Njenim rođenjem Gospodin kao da je uzeo sve moje strahove, sve moje grijehe izbrisao i učinio me novom osobom.
Zahvaljujem Mu se svaki dan na tome, i molim Ga da bude pored mene u svakom trenu moga života, jer samo s Njim sve ima smisla.

Izvor: tebe-trazim.com

Odgovori

Skip to content