J. Čelan: Pedofilski pokret divlja u SAD-u – dakle, eto ga uskoro i u Hrvatskoj!

Pokret za ‘pedofilna prava’ najuže je povezan s pokretom za tzv. ‘prava homoseksualaca”

 

{jathumbnail off}’Bez ikakve sumnje (u Americi i u svijetu) postoji pokret za normalizaciju pedofilije’, napisao je 14. listopada na mrežnim stranicama Rense.coma Matt Barber, prodekan američkoga sveučilišta Liberty. ‘Ja to mogu posvjedočiti iz prve ruke: usprkos suprotnim tvrdnjama ‘progresivaca’, pokret za ‘pedofilna prava’ najuže je povezan s pokretom za tzv. ‘prava homoseksualaca”.

Barber je profesor ustavnoga prava, a sveučilište na kojemu radi ima više od 100.000 studenata, najveće je u američkoj saveznoj državi Virginiji, a također i među evangelističkim visokoškolskim ustanovama u svijetu. Bliski je suradnik hrvatskoj javnosti dobro poznate dr. Judith Reisman, koju naziva ‘uglednom braniteljicom djece’. Tekst mu je objavljen pod naslovom ‘Nova kampanja ljevice: seks između odraslih i djece’.

Slučaj Hunt

Na navedenu kategoričku tvrdnju nagnao ga je najnoviji slučaj stanovite punoljetne lezbijke Kaitlyn Hunt, koju je jedan sud u Floridi osudio na četiri mjeseca zatvora i dvije godine kućnog pritvora zbog kaznenoga djela višestrukog spolnog zlostavljanja 14-godišnje maloljetnice. ‘Napredni’ ljevičari ogorčeni su presudom, jer smatraju da u ovim pravnim stvarima protupedofilnu odrednicu koja traži ‘obostrani pristanak odraslih osoba’ treba zamijeniti samo ‘obostranim pristankom’. ‘Konzervativni’ desničari bili su ogorčeni, jer bi za isto kazneno djelo muškarac dobio ‘pet do petnaest godina’ zatvora.

Zanimljivi su izrazi, pojmovi i argumenti, kojima se militantna američka ljevica koristi u obrani svojih pokušaja ozakonjenja pedofilije. Prema toj ‘gomili’, koja zahtijeva ‘oslobodite Kate’, ona je ‘jadna neshvaćena lezbijka’, pedofilija je pak obična ‘međugeneracijska ljubav’, a pedofili tek ‘osobe koje privlače maloljetnici’ – za profesora Barbera ona je pak ‘spolna grabežljivica’, a za istaknutoga novinarskog veterana Roberta Stacyja McCaina ona je ‘zločinka’.

Barber dalje opisuje kako je, prije dvije godine, zajedno s dr. Reisman u Marylandu nazočio skupu od pedesetak pripadnika pedofilne skupine B4U-ACT (ne navodi da bi možda bili izloženi divljačkom verbalnom napadu kao nedavno gospođa Reisman na zagrebačkom Filozofskom fakultetu).

Uvodnu riječ dao je ‘svjetski poznati’ ‘seksolog’ – neka vrsta tamošnjeg Aleksandra Štulhofera – dr. Fred Berlin sa sveučilišta John Hopkins, koji je kazao da ‘potpuno podupire’ ciljeve nazočnih pedofila: ‘prestanak žigosanja i progona pedofila’, ‘uvažavanje dječje spolnosti’, uklanjanje pedofilije s popisa nastranosti Američke psihijatrijske udruge, baš kao što je to urađeno s homoseksualnošću 1973. godine.

Rečeni popis bi se trebao ‘usredotočiti na (pedofilske) potrebe’, a ‘minimalno na društveni nadzor’ i zaštitu djece. Nazočni ‘homoseksualni aktivist’ Jacob Breslow rekao je da djeca mogu biti legitiman ‘objekt naše privlačnosti’, a na njegovo korištenje izravnog ‘slanga’ kojim se opisuje ejakulacija ‘nad ili s’ djetetom nitko nije prosvjedovao kao na čin spolnoga zlostavljanja, već se čak mjestimice ‘čuo i smijeh’.

‘Možda ćete pomisliti da ovo zlo predstavlja tek rubni dio današnjega spolnog ‘naprednjaštva”, kaže Barber. ‘Ne, to je tek njegov iskreni dio’.

Hrvatsko preslikavanje

U vezi s ovim, Barber primjećuje da je tijekom prvoga Obamina mandata američko Ministarstvo zdravstva na svojim službenim mrežnim stranicama govorilo o djeci kao ‘spolnim bićima’, koja trebaju ‘eksperimentirati s homoseksualnošću i masturbiranjem’. Obama je čak na mjesto vodeće osobe kampanje za ‘sigurne škole’ imenovao Kevina Jennings, osnivača ‘Obrazovne mreže za homosekualce, lezbijke i heteroseksualne osobe’. Tek nakon bijesne reakcije američke javnosti Obama je smijenio Jenningsa, a taj je položaj ukinut.

Sam Jennings javno je govorio da mu je ‘idol’ Harry Hay, ‘ideološki otac homoseksualnog aktivizma’, koji je još 1983. godine pred pedofilima iz Sjevernoameričke udruge za ljubav muškaraca i dječaka govorio da je ta veza ‘starijih ljudi s, recimo, 13-godišnjacima’ nešto što i jedni i drugi ‘trebaju više od svega na svijetu’.

Ovaj novinar je, ne tako davno, na ovim stupcima pisao o bliskoj vezi angloameričkog zakonodavstva i prakse s antidiskriminacijskim zakonodavstvom (‘protiv mržnje’), usvojenim gotovo bez riječi i javne rasprave u Hrvatskom saboru tijekom Sanaderova mandata, a potom i primijenjeno u učestalim kampanjama pederskih parada na hrvatskim – i, osobito uočljivo, splitskim – ulicama.

Sudeći po ovome, samo je pitanje dana kada će mrgodni i do zuba naoružani ‘hrvatski’ specijalci doći u priliku braniti mimohode ‘jadnih’ i ‘obespravljenih’ – profesionalnih i amaterskih – boraca za ‘pedofilna ljudska prava’ i nesmetanu ‘ljubav dječaka i odraslih muškaraca’.

Joško Čelan/hkv.hr

Odgovori

Skip to content