TJEDNI PREGLED JEDNOG HRVATA

Agresor je ova nesposobna srbijanska vlada u izbjeglištvu i njezini pomagači. Svi će oni glasovati protiv, a hrvatski narod će glasovati ZA!

 

{jathumbnail off}PETAK, 8. studeni ljeta Gospodnjeg 2013.

Sve režimske tv postaje, kao i sve tiskovine, režimski novinarčići i jednopartijski kolumn-ISTI, iz petnih žila pokušavaju nas uvjeriti, kako je pederska veza nešto normalno, a da smo mi koji smo u tradicionalnom, pa i crkvenom braku netrpeljivi fašisti.

Uhitiše Velimira Bujanca, podmetnuvši mu gram bijelog praha. Ubrzo ga pustiše, nakon što je pristao platiti prekršajnu kaznu.

SUBOTA, 9. studeni ljeta Gospodnjeg 2013.
Veliki četnički dernek u Dvorani „Vatroslav Lisinski”! Četnika tisućusedamsto (1700). Slovima i brojkom. U samom središtu Zagreba! … O milodarima pupavcu i linti, kao i o Operetnom Fićfiriču koji sebe naziva premijerom, te jednom od dva propala abortusa staziću, već pisah u svojoj prvoj kolumni ,a kako sada stvari stoje, morat ću još neko vrijeme. No, zasada, toliko.
Platforma 112 i Građanski odbor za ljudska prava upozoravaju nas, povodom obilježavanja dana borbe protiv fašizma, antisemitizma i ksenofobije kako smo svi mi Hrvati „nesnošljivi prema nekim manjinama i simbolima njihovih kulturnih identiteta”. Ciljajući na srbe i pedere. Pri tome, nitko ne govori, kako bi se TE manjine trebale ponašati u svojem većinskom okružju, ne namečući nam svoje smrdljive guzice i četničku ćirilicu. TE i takove, svi mi plaćamo iz naših osiromašenih obiteljskih primanja, kao i alkoholičarku vesnu teršelić, propalog četnika zorana pusića, i takvih još, pa još više, pa … dokle?!? Valjala bi jedna dobra deratizacija!

NEDJELJA, dan za obitelj i Svetu Misu
10. studeni ljeta Gospodnjeg 2013.
Četnička zubata neman marina lovrić merzel sa svojih 3000 jaja i imovinom kojom pokušava dostići teško dostižnog nadana vidoševića, pljunula nam je u nedjeljni objed, uz pomoć aleksandra stankovića iz „Žikine dinastije”, koja je trenutno na vlasti u Hrvatskoj.
Na rts-u, četnikovanje na sprovodu neke milunke savić iz prvih balkanskih ratova, nazočio je i četnički vojvoda Toma Grobar (trenutni srbijanski predsjednik), no čudi me izostanak Jednookog ljigavog Lignjuna koji sebe naziva trećim hrvatskim predsjednikom.
Na istoj dalekovidnici, u udarnom terminu, krenuo je igrani serijal „Ravna gora”, gdje se veliča „vascelo” srpstvo i draža mihajlović.
Za ovu nedjelju i previše.

PONEDJELJAK, 11. studeni ljeta Gospodnjeg 2013.
Bujanec ponovno uhićen. Tereti ga se , tereti i tereti. Određen mu je jednomjesečni pritvor…i tako je „Žikina dinastija” uspjela skinuti „Bujicu” koja im je bila trn u jedinom preostalom zdravom oku ljigavog Jednookog Lignjuna.
Udruge, babe, pederi i mediji s jutarnjim listom na čelu kolone igraju presing protiv Ustavnog suda tražeći moratorij na referendume! I one buduće!
Stožer objavio referendumsko pitanje. Naravno da ćemo glasovati ZA, kao i ZA Obitelj. Lajuća biljarska kugla reži na nas,pogrdno nazivajući članove Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, stožeraši. Lajući objekt je nova nada hrvatskog televizijskog novinarstva stipe alfier. Pedeset mu je godina tek. A zanat, način pa i dikciju pokupio je u Sjevernoj Koreji.

UTORAK, 12. studeni ljeta Gospodnjeg 2013.
Uhićen Arsen Lupin. Lep ko greh spava u ćorci.
Od lgbt-ovaca se ne može disati.
sonja koenig (hns) s odbora za ravnopravnost spolova sikti da je „referendumsko pitanje nerazumno, nehumano, protuustavno, opasno, neopravdano i diskriminatorno!” Vidi ti nje. Probila se. Tko bi rekao.
Jutarnji list pokreće akciju „Žikin” naprijed. NE KUPUJEMO I NE ČITAMO JUTARNJI LIST!
U Vukovaru pala hrvatska krv poradi ćirilićne ploče. Darko Pajčić maloljetni branitelj i logoraš umalo je ubijen. Fraktura zatiljne kosti i nagnječenje mozga! Ubiti ga je pokušao saša sabadoš (rusin četničkog svjetonazora)! Više o tome u mojoj idućoj kolumni, ako Bog da.

SRIJEDA, 13.studeni ljeta Gospodnjeg 2013.
Aktualno prijepodne. Hrvatski saborski neradnici se okupiše. Lijeva neradnička saborska strana, cvrkuće svojoj nesposobnoj srbijanskoj vladi u progonstvu, trudeći se opravdati rastakanje Hrvatske u svakom smislu, nastojeći nam opravdati svoje veleizdajništvo kao svoj uspjeh. Desna strana Sabornice, kroz puškarnice, između stogova papira, cilja Operetnog Fićfirića i ostatak „belosvetskih” ništarija u njihovoj svakidašnjoj jadikovci. Tko o čemu, uglađeni četnik pupavac , o drugom svjetskom ratu, nedotupavi jovanović o slanju udžbenika na provjeru svojem Vojvodi, a pribedasti Operetni Fićfirić ne želi ni pod koju cijenu kupiti Inine dionice… jer, Hrvatsku treba uništiti, razoriti, satrati!
Toliko o parazitima.
Liječnici se ne daju kupiti za 8 kuna u pripravnosti, niti za 38 kuna u dežurstvu. Naravno, kad samo dolazak majstora za perilicu stoji 100 kuna! Jedino gljiva muhara spomenka avberšek koja od rođenja jede svoje plodove, parafira sve.
Istospolna naplavina sanje juras pluta već danima pred Ustavnim sudom.

ČETVRTAK, 14. studeni ljeta Gospodnjeg 2013.
Ustavni sud otvorio vrata referendumu ZA Obitelj.
Hrvatska i srbija su dobile nadnevak za raspravu međusobnih tužbi o genocidu u Haagu.
Liječnicima, koje Operetni Fićfirič, naziva zabušantima, dodjeljena radna obveza. I tako je napokon priznato da je Hrvatska u ratu!
Agresor je ova nesposobna srbijanska vlada u izbjeglištvu i njezini pomagači. Svi će oni glasovati protiv, a hrvatski narod će glasovati ZA!

 

Autor: Božidar Alić/Dnevno.hr

Odgovori

Skip to content