Manipulacija pandemijskih razmjera

Čvrsto tlo svome opstanku Hrvati će steći tek uvidom da je socijalistička internacionala projektirani zločinački pokret, koji, glede Hrvata, počiva na Engelsovoj tvrdnji da su Hrvati reakcionaran narod i da kao takav mora biti uništen 

 

{jathumbnail off}Postoje tuneli iz kojih se ne vidi svjetlost. Postoje provalije iz kojih nema izlaza. Postoje bolesti od kojih nije moguće ozdravljenje. U takve nas tunele uvode, u provalije obaraju i takvim nas boleštinama inficiraju vladajući socijalistički kroatofobi. Sve to rade u poznatome medijskome trokoraku socijalističke internacionale pri uništenju nepokornih i slobodoumnih pojedinaca, skupina ili naroda.

Budući da je svatko drugačiji za njih neprijatelj, prvi je korak drugoga difamirati u tolikoj mjeri da postaje samom činjenicom svoga postojanja antipatičan, odbojan, a onda time i nepoželjan. Tako preparirana ljudska podsvijest manipulirani objekt spremno, u drugom koraku kriminaliziranja, želi izolirati kako bi se osigurala zaštita od ugroze. Treći je korak, ujedno završni udarac, protivnika sotonizirati. U takvoj graničnoj situaciji manipulirane osobe spremne su žrtvovati se kako bi neupitna opasnost bila uništena.

Nisu to počeli niti od Milanovićeve niti od trećesiječanjske dekonstrukcije demokratske Hrvatske, već od majčine utrobe sotonskim lažima o izdaji Vukovara i dogovorenomu ratu, a upravo su oni to učinili razoružavši nas. Laž mitskih razmjera o pokradenoj Hrvatskoj od Hrvata, nominalno HDZ-a, neupitnija je od počela antičke filozofije, a istina je da su cjelokupnu pretvorbu vodili i hrvatsko gospodarstvo raščerečili komunistički kadrovi. Neki od njih već u hrvatskome runu, većina u olinjaloj komunističkoj dlaci, a i jedni i drugi udbaške, vučje ćudi.

Nevjerojatna je lakoća udbaškoga manipuliranja hrvatskim ljudima. Hrvati pokazuju da su veoma naivan i sugestibilan narod, koji pod hitno mora poraditi na svojoj asertivnosti. Kako inače drugačije pojmiti da Hrvati omalovažavaju svoje najzaslužnije pojedince u najvećim uspjesima, čak i svjetskih razmjera. Britanci uspješne pojedince, kao što je Alex Ferguson, proglašavaju plemićima, a Hrvati svoga Ćiru Blaževića 1998. pederom. Sjetite se skandiranja Ćiri, nakon osvojenoga trećega mjesta u Francuskoj, po hrvatskim stadionima.

Nepojmljivo je da najčešći termin u medijskom prostoru u Republici Hrvatskoj nakon smrti dr. Franje Tuđmana bude detuđmanizacija. Jednoznačna je poruka bila da se želi dekonstruirati što je za Tuđmana stvoreno, a to je država. I to nije bila trenutna hrvatska medijska sluđenost, nego to stanje trajno pulsira. Naime, još je manje pojmljivo da su Hrvati toliko teledirigirani ljevičarskom manipulacijom da u razdoblju SDP-ovske vladavine, čitaj pustošenja, Hrvatskom, ne psuju takav nakaradni vladajući režim, nego svoju državu.

Izmanipuliranost je dobila pandemijske razmjere što dovodi u pitanje sposobnost opstanka hrvatske političke zajednice. Takva komatizirana zajednica s izrazito lošom gospodarskom situacijom, dakle upitnim egzistencijalnim temeljem, ne upinje svoje sposobnosti u materijalni opstanak. Socijalistički vlastodršci nameću teme i pitanja ćirilice, te dezintegracije braka kako bi urušili nosive potpornje zajednice: komunikabilnost i prokreativnost.

Čvrsto tlo svome opstanku Hrvati će steći tek uvidom da je socijalistička internacionala projektirani zločinački pokret, koji, glede Hrvata, počiva na Engelsovoj tvrdnji da su Hrvati reakcionaran narod i da kao takav mora biti uništen. Takva zločinačka socijalistička internacionala odjelotvorila se u dva krila: komunizmu i nacionalsocijalizmu. Komunizam je eliminirao drugačije staleže, a nacionalsocijalizam drugačije rase, narode. Hrvati su danak plaćali i u jednoj i u drugoj varijaciji.

Gdje se danas nalaze dobro pokazuje natpis na spomeniku u Krapinskim Toplicama: U spomen žrtvama fašizma i Domovinskog rata. Izjednačen je Domovinski rat s fašizmom! Njihovim je žrtvama podignut spomenik. Zdrav i dobronjamjeran razum ne može u isti redak staviti Domovinski rat i fašizam i povezati ih veznikom i. Hrvati to podnose godinama. Nameće se pitanje sposobnosti revitalizacije do te mjere narušenoga zdravlja nacije.

 

{jathumbnail off}Jesu li Hrvati sposobni općim neposluhom sačuvati prvi članak Ustava, koji glasi: U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana. Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem. Osim neposluha ništa drugo nije preostalo, jer je aktualna vlast protunarodna. Ukoliko dozvolimo režimu da provede najavljene ustavne promjene prvi će članak Ustava otprilike glasiti: U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz Socijaldemokratske partije i pripada SDP-u kao partiji jednoumnih i totalitarnih članova. Ostali državljani pravo egzistiranja ostvaruju slijepom odanošću i bezuvjetnom pokornošću odlukama SDP-a. Odnosi u državi su takvi kao da je ovaj hipotetski članak već pravovaljan.

Skupinu koja manipulira i izrabljuje hrvatski narod, Ivan Miklenić je prije dvije godine proglasio nevidljivom hobotnicom, a danas su kraci te hobotnice poznati kao udbaške strukture. Dva su desetljeća trebala Hrvatima kako bi shvatili tko im veže utege o noge, gomila dugove na pleća i širi beznađe u glavama.

Barnaba 

Odgovori

Skip to content