(AUDIO) Poslušajte cijelo predavanje doktora Davora Pavune koje je u četvrtak, 23. siječnja održao u Čitluku

Dr.Pavuna pozvao Hercegovce: Probudite se i načinite od ove zemlje rajski vrt!

Vjera je u Vama, Gospa je tu – Hercegovina može biti rajski vrt, a Vi što činite – probudite se, poslušajte poruke Majke-Blažene Djevice Marije- riječi su kojima se na sinoćnjem predavanju u Čitluku nazočnima obratio dr. Davor Pavuna poznati hrvatski fizičar i izumitelj,planetarno poznat, čovjek koji za sebe kaže da je “Sluga Božji”.

Predavanje naslovljeno “Odnos znanosti i vjere” dr. Pavuna je otpočeo kršćanskim pozdravom Hvaljen Isus i Marija i na opće iznenađenje nazočnih pozvao na red ne nevjernike, nego upravo vjernike uputivši im žuti karton-posljednje upozorenje, jer je kako kaže od Hercegovine očekivao puno više.

“Nadao sam se kad dođem ponovno u Hercegovinu tu će biti raj, ništa od posljednjega susreta niste napravili, pali ste, zapravo upali u hipnozu. Tijekom dana imamo 60 000 misli od čega ih je 95% negativnih, zato je potrebna molitva da izađemo iz hipnoze, konzumerizma, braćo i sestre vi to ne radite, niste dovoljno žestoki i zato žuti karton”- grmio je dr. Pavuna s govornice sve s ciljem doprijeti do čovjeka, svakoga nazočnoga ponaosob kako bi jasno čuli i osjetili- Isus Krist je istina, put i život. Majka ima bezgranično strpljenje, čak je i drvo s 25 godina odraslo, Gospa vas ovdje dadilja protekle 33 godine, a što ste Vi učinili, čujete li, razumijete li njezinu poruku “Odite mome sinu”, učinite to, molite se, što ako se Gospa sutra ne pojavi, nisam kriv samo sam “sluga Božji”. Da živimo raj ovdje i sada morate prihvatiti sebe, nisam Bog, sluga sam-kaže dr. Pavuna – pozivajući nazočne “Idemo se probuditi, mi smo vojska Kristova.

“Probudite se djeco, ovo su posebna vremena, antikristi su na snazi, samo su dvije opcije ili će pobijediti djeca Kristova ili će nestati civilizacije.

Nisam ovdje došao zbog nevjernika i sam sam to bio do svoje 27 godine, dakle pola života sam bio nevjernik, pola sam vjernik i ne bih se mijenjao vjerujte govorim vam to kao znanstvenik s one i s ove strane.

Sjećam se sebe s 25 godina, glavom su mi prolazile razne misli, iznutra sam bio shizofrenik, sve sam tražio izvan sebe, sva rješenja-nevjernik je svjetovan. Nikada nisam mislio da Boga nema. Kvantna fizika uči da ništa nije izvana, vi govorite kroz mene vašom šutnjom, ljubavlju djelujete kroz mene. Suvremena znanost kaže da postojimo u 11 do 22 dimenzije, tko postoji u većoj dimenziji više vidi, koju je onda dimenziju imao Isus Krist i koliko je on vidio- mi smo još rana civilizacija, a svemir je nezamislivo velik, živimo na malom planetu u ogromnom svemiru, to govori znanost i pitate ima li tu Boga. Kad sve proučite do čega dođete-krenete od velikog praska proširite se kroz svemir i dođete do čovjeka, jesmo li samo ljudi, materije ili smo nešto više. Nauka svete katoličke Crkve kaže da smo nešto više da smo bića svijesti i ljubavi. Padre Pia pitali su gdje je Sotona, a on odgovara JA;JA;JA, jer ako Bog ne postoji Ja dominira, istina nije JA, istina je JESAM. Živio sam u doba Tita i partije i svi su govorili “JA”, a danas znam da “JA” treba ubiti. Kažem Vam kao mali znanstvenik najveća formula znanosti je da sam nula jer 0+Bog=Bog i kad se ja nula prepustim Isusu Kristu onda sam Jesam.

To JA; JA; JA je Sotona i tu nema duhovnog mira, zato sam 100% siguran treba ubiti JA, da bi Jesam Isusa Krista zaživio u Vama- To je mir, ljubav, radost- Isus nam kaže oprostite sami sebi, najveći naš problem je naš centar ličnosti. Istina je stravična- zato se moramo probuditi i pobijediti Antikrista” -kazuje dr. Pavuna koji ističe i kako je kad je postao vjernik htio otići iz fizike, ali Gospodin mu je rekao:” Ne,Davore nosi Križ”; danas ima molitvenu skupinu s kolegama profesorima s fakulteta i za njih je istina jednostavna – znanost kao i glazba je Božji dar.

Govoreći o “Odnosu vjere i znanosti” dr. Pavuna je naglasio:” Samo pet posto stvari u svemiru možemo promatrati našim instrumentima, a sve ostalo ulazi u sivu zonu kazvši da je naš najveći ljudski strah jer smo beskonačno moćni, navodeći riječi Nelsona Mandele „Kad se oslobodimo naših vlastitih strahova, naša prisutnost automatski oslobađa sve ljude oko nas“. – Najveći uspjeh znanosti je što se elektronima može nametnuti kohezija jer se oni na višoj temperaturi ponašaju kao jedan što izaziva koherentnost, harmoniju sustava. Ono što se može u znanosti, u društvu se najčešće ne može uspostaviti jer u društvu postoje tri velike laži. Velika laž je, kako naglašava, da Crkva nema veze sa znanošću, jer je poznato i to da su vodeći fizičari svijeta od Newtona, Galilea Galileija, Kleina, Ruđera Boškovića, Nikole Tesle te do Nevila F. Motta bili vjernici, te da je svaki koledž imao crkvicu”.

Dva sata su prošla nevjerojatno brzo, zanimljivo predavanje znanstvenika koji se naziva slugom Božjim i koji odgovara na upite jednostavno i jasno , iako duboko upućen u sve što se trenutačno događa na svjetskoj sceni, on samo poziva vjernike probudite se, pobijedimo antikrista jer mi smo vojska Kristova.

Danijela Šakota/glasbrotnja.net

 

Danas smo dobili zahvalu od dr. Davora Pavune za objektivan i necenzurirani tekst koju prenosimo u cijelosti:

Hvala portalu glas brotnja na objektivnosti.

Molim da masonima i ostalim „zumboidima“ neoliberalizma i kukuriku i politickim-partijskim „ lizateljima“ prikažete OVU krivulju, svjetskih financija koju sam dobio iz Kanade, uz jednostavan komentar:

krivulja

Ovo dovoljno govori o bankaroidima i virtualnom novcu

u kompjuterima

Mudrom i normalnom čovjeku – dostatno!

Božji blagoslov čitateljima i istinoljubcima

Sa poštovanjem Davor Pavuna

glasbrotnja.net

Odgovori

Skip to content