PERVERZNJACI OBRAĐUJU DJECU: “Seks-tetka” šokira u švicarskoj školi

U švicarskim novinama i na portalu “Basler Zeitung”, a u oba slučaja radi se o medijima koji spadaju među najpoznatije u Švicarskoj, pojavilo se izvješće koje je poslalo nekoliko učenica iz grada Binnigena. U njemu su iznijele užasna iskustva koja su proživjele na nedavnom satu seksualnog odgoja.  

Na samom početku učenice spominju nekakvu “nastavnicu” koju su već jednom imale na satu seksualnog odgoja. Nazivaju je “seks-tetka”, a ostala im je u jako negativnom sjećanju jer im je objašnjavala samozadovoljavanje kazavši im kako je to lijepo te da svi trebaju to isprobati. Djeca su bila šokirana jer kao dvanaestogodišnjakinje i dvanaestogodišnjaci nisu se time uopće bavili i nije ih to zanimalo. A onda im je “seks-tetka” rekla da ona koristi vazelin koji rabi u seksualnim igrama kao kremu za ruke. To je djecu zgrozilo.

Nakon toga “seks-tetka” je, zajedno sa jednim svojim partnerom, djeci prikazala nekoliko kratkih porno filmova. Nakon njih uslijedio je i jedan film o homoseksualnosti. Potom su razgovarali o temi homoseksualnosti. “Seks tetka” im je kazala da je homoseksualnost nešto najnormalnije, no učenice i učenici nisu se složili s tim. Onda je “seks tetka” prekinula diskusiju o tome, ne želeći čuti drugačije mišljenje od svoga.

Učenice opisuju tu “seks tetku” kao neuglednu damu srednjih godina (ima 53 godine), upadljivo i ružno našminkanu te neukusno obučenu u minici sa crnim čarapama. Naredila im je da o seksu pričaju slobodno i koriste sve moguće vulgarne izraze bez ikakvog ustručavanja. Podijelila ih je u grupe pa su igrali nekakvu igru “seks tabu” i pri tome su učenici morali izgovarati svakakve vulgarne izraze za različite seksualne radnje uključujući i analni seks. To je učenicima bio veliki problem jer su se sramili, ali “seks tetka” ih je tjerala da izgovaraju sve te vulgarne izraze. Ako nisu htjeli, ona ih je kritizirala.

Nakon toga su se učenici i učenice podijelili u dvije grupe. Učenici su izišli u drugu prostoriju, a “seks tetka” je ostala sa učenicama. Sada je svaka učenica morala reći kako se zove te ima li kakvu vezu i seksualna iskustva. O tome je morala pričati pred svima. Učenicama je bilo neugodno pričati o tome pa nisu htjele, i kako su rekle, nitko od njih u toj dobi (12-13 godina) uopće nema neku vezu. Onda im je “seks tetka” pričala o svojim vlastitim seksualnim iskustvima i to na najvulgarniji način.

Na kraju im je još objašnjavala kako se prenosi virus side i govorila o različitim oblicima prakticiranja seksualnosti. Tako im je, između ostalog, tumačila kako se djevojke i djevojčice mogu samozadovoljavati. Kazala im je da je to lijepo i da to rade već i male djevojčice. Na kraju im je podijelila prezervative.

B. Karlo/croative.net

Odgovori

Skip to content