Homo Cyborg

Svemogući Bog pripušta ljudsko zlo u obliku koristi u dobre svrhe, ali i kao kaznu za grijeh jer je predvidio koje će dobro učiniti od njegova zla
Paralelno sa sustavnom depolitizacijom svjetske trgovine, razvlaštenjem država kao „lošeg gospodara“ i suzbijanjem bilo kakvog državnog protekcionizma, „crni vračevi“ gotovo su već promijenili metafiziku suvremenog čovjeka samljevenog u žrvnju neoliberalnog kolonijalnog globalnog kapitalizma.
Stvorili su novog amoralnog čovjeka, čovjeka strasti i nastranosti, čovjeka animalizma i nihilizma, čovjeka ovisničkog konzumerizma, čovjeka nesposobnog za vlastito promišljanje pošto mu je usađen cijep dirigirane medijske istine. Dominantna sekularna kultura smrti koja danas prevladavala na cijeloj Planeti, poglavito u zapadnom svijetu, ne samo da zagovara zakonodavne odredbe o seksualnoj slobodi, prakticiranju homoseksualnosti, pobačaju, eutanaziji i sl., već su sve te izopačenosti utkane u političke, javne, kulturne i društvene institucije svake države.

Najdomišljatijim intoksikacijama (širenjem droge i opijuma, farmaceutskom industrijom kao industrijom u službi bolesti, a ne zdravlja, genetski modificiranom hranom, raznim oprašivačima iz zraka itd.) „crni vračevi“ pospješili su postmetafizičko i posthumanističko srozavanje čovjeka na razinu puke animalnosti, uništivši pritom njegovu ljudsku osobnost i iskonsku moć bitka da prepoznaje dobro od zla, istinu od privida, onostrano od ovostranog. Kritikom kršćanstva kao preokrenutog platonizma, koje je prouzročilo apstraktnu vrijednost čovjeka iz kojega je navodno nestala životna snaga tjelesnosti, udaljili su čovjeka od vjere u jedinog pravog Boga, pretvorivši ga u roba zaborava bitka, u „hodajućeg mrtvaca“ – zombija.

4052418_300

Cijeli proces razvojem eugenike, kibernetike, biotehnologije i nanotehnike žurno ulazi u završnu fazu neljudske tehnosfere. Super rasa umrežena oko „Velikog oka“ zanosi se snoviđenjima i tlapnjama kako će sama odrediti tijek svoje evolucije, da razvojem znanosti postanu „obogotvoreni“ stalež besmrtnika gdje će njihovo tijelo doseći besmrtnost duše. Ne radi se samo o uobičajenom pristupu posthumanizmu, prikazu njegovih ideja u biologiji, biotehnologiji, filozofiji, kulturi i tehnologijskom razvitku gdje je središte prikaza usredotočeno na usavršavanje i poboljšavanje tjelesnih organa i funkcija, već se zadire i u legitimnost medicinske intervencije, u svetost ili božanski dar ljudskog života, kao primjerice kod terapeutskog kloniranja. Upravo na tragu mračnih gnostičkih kultova koji su ovaj svijet smatrali opsjenom božanskoga čina stvaranja, današnji super stalež masonskih oligarha vjeruje da je samo spiritualni život vječne i besmrtne gnoze jedini istinski svijet, svijet univerzalne komunikacije između „nadčovjeka“, materije i kozmosa.

Za planetarno pučanstvo namijenjena je potpuno druga sudbina – sudbina kiborga. Zombi-čovjek pretvorit će se u kiborg-čovjeka, spoja umjetne tehnike i ljudskog bića. Za čovjeka-kiborga duša treba postati puki imanentizam tijela kao stroja žudnje, a ne nikakva transcendentalna forma.

cyborgassimilation

Nakon što je grubo eliminiranje opasnih neistomišljenika u završnoj fazi slijedi završni projekt „Velikog oka“. Čovjek kontroliranog uma, zatrovanog duha i tijela od raznoraznih medikamenata što je primio putem hrane, vode, opijuma, lijekova, vakcina i zraka, dobio je svoj osobni identifikacijski broj, ima pinove u bankama, raspoznaje se po suvremenoj identifikaciji. Zastarjele kreditne kartice zamjenjuju se brzim karticama sa kojima na poleđini više nema magnetske trake, nego tanki žičani silikonski čip (RFID) smješten obično u lijevom središtu, a često i sakriven u plastici. Dok su tradicionalne kreditne kartice sadržavale jednu liniju podataka, brze kartice sadrže 500 puta više. Međutim, i brze kartice imaju svoje nedostatke: netko ih može ukrasti, mogu se oštetiti ili izgubiti.

Zato nam skora budućnost nudi rješenje: povezati čovjeka izravno s brzom karticom. Što to znači? Ugraditi čovjeku silikonski čip izravno u tijelo kako bi njime obnašao sve svoje financijske transakcije. Kad je već mikročip ugrađen, zašto ne bi sadržavao i sve druge podatke o identifikaciji čovjeka, podatke o podrijetlu i obitelji, o bolesti i sklonostima, o zanimanju, prihodima, poreznim obvezama, itd.

Ugrađivanje takvog silikonskog čipa već se desetljećima testira na kućnim ljubimcima, a službeni razlog je identifikacija izgubljenog ljubimca, ali testiraju se i mogućnosti upravljanja životinjskim mozgom, bolestima, razvojem i deformacijom pojedinih organa. Pred dva – tri desetljeća još su ti pokusi rađeni čipom veličine zrna riže, gdje se znanstvenim istraživanjima dokazalo kako se s ugrađenim mikročipom apsolutno može kontrolirati fizičko i mentalno zdravlje svakog živog bića, njegovo ponašanje, trenutačno raspoloženje i dr. U bio-čipovima dužine 7 mm i širine 0,75 mm nalazio se transponder i litijska baterija koja se puni temperaturom ljudskog ili životinjskog tijela, a proizvodio ih je (milijardu na godinu) tvrtka Motorola pod nazivom Mondex Smartcard.

Danas je sustav dosegnuo „savršenstvo“. Negdašnje „zrno riže“ zahvaljujući nanotehnologiji zamijenjeno je zrncem prašine. Genetskim inženjeringom i nanotehnikom stvorena je mogućnost da se čovjekovo tijelo i duh preoblikuju u drugačije oblike postbiloškog čovječanstva s ugrađenim čipovima u mozgu. Takove implikacije za osobni identitet čovjeka bit će pogubne i prestrašne.

Riječ Mondex znači novac u desnoj ruci (mon = MONetary = novčani, a dex = DEXter = desna strana). Znanstvenici su ustanovili da je poželjno ugrađivanje bio-čipa na ljudskom tijelu u predjelu glave ispod skalpa ili na stražnjem dijelu desne ruke. Ispod skalpa zbog izravnog utjecaja mikročipa na mozak, kao i zbog jednostavne čovjekove identifikacije (čovjeka se u trenu identificira pred svakim šalterom, u pokretu, na odstojanju i sl.). Za desnu ruku također postoji razlog. Većina ljudi su dešnjaci tako da je desna ruka obično više u pokretu i mišići su u toj ruci topliji što omogućuje bolje punjenje baterije.

health-us-denmark-drugs-research-298949

Zašto je ugrađivanje bio-čipa u ljudsku glavu ili desnu ruku zanimljivo? Očito da je riješena stoljetna zagonetka apostola Ivana koju nam je ostavio na otoku Patmosu u spisima Otkrića (Otkrivenja)(13.15-17): „I dano joj je udahnuti život kipu Zvijeri te kip Zvijeri progovori i poubija sve koji se god ne klanjaju kipu Zvijeri. Ona postiže da se svima – malima i velikima, bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima – udari žig na desnicu ili na čelo. I da nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina.“

Upravo stoga završni projekt sveopćeg rata eugeničke elite protiv Boga, čovječnosti i ljudskosti je obvezno mikročipiranje cijelog čovječanstva, najjednostavnije prigodom rođenja svakog djeteta. Apostol Ivan jasno je navijestio da svi oni koji se ne klanjaju Zvijeri (Sotoni), kipu njegovom te koji neće primiti žiga na svoje čelo i svoje ruke, nakon smrti zakraljevat će s Kristom i postati će svećenici Božji. Iz toga bi se moglo protumačiti kako onaj tko dragovoljno prihvati mikročip, žig Zvijeri, odriče se Krista, a priklanja se Antikristu.

Iako u SAD-u zbog sveopće medijske manipulacije od straha od terorizma i krađe djece roditelji sve više dragovoljno daju čipirati svoju djecu, teško je zamisliti da će sav planetarni puk, poglavito onaj koji je ostao vjeran Bogu, „samo tako“ prihvatiti sumanute razloge čipiranja: opća identifikacija te suzbijanje krađe identiteta; zamjena za sve dosadašnje bankovne i kreditne kartice čime više ne će biti u uporabi papirnati novac; zamjena za zdravstvene iskaznice, vozačke dozvole, članske iskaznice i sl.; kako roditelji više ne će gubiti svoju djecu, kako će svatko lakše pronaći nekog čovjeka i slične floskule. Zato možemo očekivati da se vrlo brzo dogodi jedna velika inscenirana predstava od eugeničke kaste, nešto strašno što će zastrašiti planetarni puk kako bi se dragovoljno podvrgnuo čipiranju. Mora se računati na skore velike „potrese“, strahote i grozote koje će zahvatiti naš Planet.

Ne treba odbaciti ni drugi scenarij – tajno čipiranje svakog pojedinca, primjerice uz obvezne vakcinacije djece kao prevenciju od zaraznih bolesti te putem cjepiva protiv gripe i drugih epidemija, RFID čipovima, itd. Tada treba samo sačekati da se mikročip „uzbudi“ pomoću određenog signala jedne od naprednih tehnologija kvantne komunikacije (primjerice HAARP-a). Slobodno se stoga možemo upitati, nismo li već svi čipirani? Nismo li već postali spojevi umjetne tehnike i biološkog organizma spojeni na jedno veliko računalo „Velikog oka“ – lažnog proroka Zvijeri? Nije li proces cjelovitog fizičkog prorjeđivanja i eliminiranja te mentalnog degeneriranja „ljudskog korova“ već započeo? Nisu li nas već sve „crni vračevi“ pretvorili iz homo sapiensa u homo kiborga?

Eugenička elita grabi prema svom krajnjem cilju: svom vlastitom postajanju „božanstvom“, koje kane učiniti u „zadnjoj fazi evolucije“. Nadaju se da će onaj među njima koji najviše zadovolji Sotonine prohtjeve postati Antikrist, koji će zasjesti na prijestolje globalizirane jednosvjetske države. IvanovoOtkriće nam nagovještava da će Antikrist, čovjek bezakonja, sin propasti, imati univerzalnu političku moć te postati „samovladar cijelog svijeta“. Htjet će se uzdignuti iznad Boga i zasjest će u Božjem hramu u Jeruzalemu. No, njegova strahovladavina će kratko trajati jer sve je to ona ista varka i laž koju je Zmija došapnula Adamu i Evu u Edemskom vrtu: „Bit ćete kao Bogovi“ (Postanak 3,5). Upravo zato je eugeničko „pobožanstvenje“ i „samoostvarenje“ pusto snoviđenje i puka tlapnja „Velikog oka“ – samo golemi strah od suda Božjeg.

79b10-10867048-cyborg-con-cables-y-circuitos

Razuman kršćanin se možda upita zašto dobri, svemogući i milosrdni Bog dopušta takvo zlo u svijetu, zašto dopušta arhitektima kulture smrti da vode ovaj svijet u ništavilo? Kako vjerovati u Božju pravednost u nepravednom svijetu? Treba slijediti svetog Augustina, koji je odgovorio na ovo teodicejsko pitanje. Svemogući Bog pripušta ljudsko zlo u obliku koristi u dobre svrhe, ali i kao kaznu za grijeh jer je predvidio koje će dobro učiniti od njegova zla. Zato dopušta eugeničkoj sotonokraciji stvaranje đavolje države u kojoj prividno cijelo čovječanstvo gura u pakleni bezdan. Zato dopušta „crnim vračevima“ da preuzmu apsolutnu vlast na Zemlji te da od planetarnog puka pokušavaju stvoriti poslušne postbiloške kiborge nad kojima kane „izvršiti lobotomiju“. Dopušta, ali samo do jedne granice…

Sveti Augustin ostavio nam je jedino prihvatljivo rješenje. Bog je neizmjerno i apsolutno Dobro te je od Zla neizmjerno uzvišeniji.Upravo zato, kada sve bude izgledalo izgubljeno za čovječanstvo, sve će biti spašeno. Uskoro će slijediti vrtoglavi preokret. Svijet je ipak samo u Božjim rukama! [Korišteni dijelovi iz knjiga Magija umjetnosti (2013.) i Eugenia i ljudski korov (2013.)]

Mladen Lojkić/croative.net

Odgovori

Skip to content