Katolički susreti za brak-pronađi osobu svoga života

 

PODRŽIMO AKCIJU Uskoro web za upoznavanje katoličkih djevojaka i mladića. Pošaljmo poruku izazova katoličkim samcima koji žele promijeniti svoj status
Znate li da je Hrvatska proglašena zemljom samaca?
Prenosimo poziv Udruge/platforme katsus.org za upoznavanje i susrete djevojaka i mladića, katoličkih vrijednosti:

Prema posljednjem popisu stanovništva svaki peti Hrvat i svaka deseta Hrvatica starija od 30 godina nisu vjenčani, a udio samaca u ukupnom stanovništvu porastao je za 50 posto u odnosu na 2001. godinu.
No, austrijski primjer platforme WWW.KATHTREFF.ORG daje nam nadu.

Stranica koja postoji već 9 godina na njemačkom govornom području postala je pravo mjesto susreta za samce katolike – koji ne ostaju samci zadugo!
Radujemo se što će se hrvatska inačica katoličkih susreta WWW.KATSUS.ORG pridružiti Austriji, Kenii, Latviji, Mađarskoj, Njemačkoj i Švicarskoj u sve većoj kathTreff obitelji!

Želimo omogućiti SVIM HRVATIMA U ZEMLJI I INOZEMSTVU – da pomoću naše internetske platforme pronađu onog pravog ili onu pravu, osobu s kojom mogu podijeliti ne samo istu vjeru, već i iste životne vrijednosti.
Uspjeh drugih zemalja i svjedočanstva stotina sretnih katoličkih bračnih parova (a i njihovih sretnih potomaka!) uvjerili su nas da će i u Hrvatskoj inicijativa katoličkih susreta za brak naići na plodno tlo.

JER TKO TRAŽI, TAJ I NAĐE!

Svoja virtualna vrata KATSUS službeno otvara 19. OŽUJKA 2014. (nimalo slučajno) na blagdan Svetoga Josipa zaručnika i zaštitnika hrvatskoga naroda!

U međuvremenu, možete nas podržati na različite načine:

* Molitvom! Pridružite se brojnim svećenicima i mladima koji već mole na ovu nakanu!
* Proširite vijest o inicijativi svim župama, zajednicama i potencijalnim članovima – jer prvih 200 prijavljenih na poklon dobiva godišnju članarinu!
* Promovirajte nas na svojim stranicama i javite nam se kako bismo i mi promovirali vas!
* Pošaljite nam informacije i obavijesti o događanjima za katolike koja možemo objaviti na stranici!
* Napišite nam što mislite o inicijativi katSus.org – vaše mišljenje uvrstit ćemo na stranicu pod “Što drugi govore o katSusu”!
* Pratite nas na Facebooku i Twitteru!

Više informacija potražite na poveznici HTTPS://WWW.KATSUS.ORG/

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju,

BVB +

Vlatka Mihavec

katSus.org

info@katsus.org
vlatka.mihavec@gmail.com
Autor M.S./croative.net

Odgovori

Skip to content