U Hrvatskoj, Poljskoj i Austriji najmanje nasilja prema ženama

Koliko smo se “lekcija”, ruganja, i uvreda naslušali od “perjanica” EPH-a, Jergovića, Dežulovića, Tomića, Pavičića i ostalih.

Hrvati su zatucani, necivilizirani, fundamentalistički, talibanski, patrijarhalni, mačo, nasilni, tuku vlastite žene. Takvi su, jer ih tako uči Crkva. Uči ih da tuku vlastite žene. Tako su drečali i epehaovi kolumnisti i oni silni NGO-ovi, pa “napredni” lijevi intelektualci kao Drakulićka i dežurne feministice kao Rudanica, Sarnavka, Krizmanićka i slične. I uvijek kada bi se u Hrvatskoj dogodio bilo kakav slučaj nasilja, svi oni bi za to odmah optuživali taj zatucani, patrijarhalni i vjerski mentalitet Hrvata.

Na drugoj strani hvalili su nam skandinavske države i Nizozemsku, kao uzore tolerancije. Ma to su najkulturnije, najuljudbenije, najtolerantnije nacije i društva i zašto se ne ugledamo na njih.

Agencija za temeljna prava EU je nedavno u ime EU sprovela dosada najveće istraživanje o nasilju nad ženama, uključujući i silovanja. I došla je do sljedećih rezultata. Od 28 članica EU, države u kojima je nasilje nad ženama daleko najviše izraženo su: Danska (52%), Finska (47%) i Švedska (46%), pa Nizozemska (45%)

Tri države u kojima je nasilje nad ženama najmanje izraženo su: Poljska (19%), Austrija (20%) i Hrvatska (21%). Dakle Hrvatska je na ovoj listi, pored Poljske i Austrije, država u kojoj ima najmanje nasilja prema ženama u EU. Što će sada reći svi naši “naprednjaci”? EPH, intelektualci, dežurne feministice, NGO-paraziti i ostali?

Dok su svi zapadni mediji i portali prenijeli ovu vijest i to na naslovnim stranicama, izgleda da nitko od hrvatskih glavnih medija, čak ni njihove medijske kćeri nisu ovo objavili, što je još jedna njihova sramota… Jer očito se ovo ne uklapa u njihovu antihrvatsku propagandu.

B. Karlo/croative.net

Odgovori

Skip to content