VELIKI NOGOMETAŠI I VELIKI VJERNICI

 

Predstavljamo vam sedam nogometnih senzacija, ali isto tako i velikih vjernika predanih Bogu :

Lionel Messi 

1

“Sve što sam postigao mogu zahvaliti Bogu !
Svaki puta kada ulazim na teren ili postignem pogodak prekrižim se i pogledam gore prema Nebu. Sve ovo što činim dar je od Boga, i hvala Mu na tome”

‘KAKA’
2

Kao dvanaestogodišnjak shvatio je da je vjera izuzetno bitna u životu. Nakon svakog danog gola podiže ruke Bogu, prisjećajući se Božjeg izlječenja od nesreće u bazenu zbog koje je mogao ostati trajno paraliziran. Zbog svog odnosa s Bogom ostao je nevin do ulaska u brak, a njegov životni cilj je postati pastor.

 

Kieran Richardson
3

Fulhamov igrač pronašao je Boga u 2007., a vjeru javno priznao 2011. godine s majicom “I belong to Jesus’’. Tvrdi da nije bio sretan s opijanjima i izlascima s ženama u noćnim klubovima. Njegova djevojka je snažno utjecala na njega, jer ga je vodila u crkvu. ”Sada imam Isusa Krista u svom životu i osjećam se dobro u srcu.”, izjavio je ovaj igrač.

Javier Hernandez
4

Prije svake utakmice na sred terena klekne na koljena i moli se Bogu. ”Volim moliti Boga da se brine o meni, jer mi jedao priliku da mogu igrati. U svom razgovoru s Bogom govorim Mu da brine o zdravlju obiju momčadi jer su za sportaša ozljede najgore…” Ovaj Meksikanac sudjeluje u raznim aktivnostima kako bi ohrabrio djecu i tinejdžere da ne napuštaju obrazovanje te da ustraju na ostvarenju ciljeva.

Stephen Pienaar
5

Ovaj igrač iskusio je Božje milosrđe u svom životu odrastajući u opasnom djelu grada Johannesburga, gdje je bilo prisutna velika količina nasilja, krijumčarenja drogom, a ubojstva su bila svakodnevica. Božja zaštitnička ruka održala ga je na životu te ga izvukla iz tako opasnog orkuženja kroz nogometne vještine. Na jednoj utakmici pokazao je majicu na kojoj stoji natpis ”Bog je divan” (God is Great).

 

Anton Ferdinand
6

Anton je nedavno u intervjuu otkrio svoju kršćansku vjeru rekavši: ”To je jedna od najljepših stvari koje su mi se dogodile, premda je teško vjerovati u nešto što ne vidiš.”

 

Mateo Kovačić
7

Ja kao i svaka normalna osoba imam svoje rane i slabosti i molitva i vjera mi pomažu da sve to prebrodim. Molitvom prije utakmice dobivam inspiraciju i dodatnu snagu da znam da će sve biti u redu. U tom duhu sam odgajan i tako naučio živjeti. Vjera mi puno znači u životu, a često volim odlaziti u Međugorje.

glasbrotnja.net

2 comments

  1. inkognito

    Najveci njemacki Nacisti su nasli utociste u Zemljama ovih biblijskih Fanatika, koji kasiraju masnu Lovu za ovu biblijsku Propagandu, vezani Genocidima, koji su bili glavna Hitlerova Motivacija!

  2. inkognito

    Veliki Nogometasi i veliki biblijski Rasisti, puno, puno veci od hrvatskog Fudbalera Simunica! Brasil
    je izuzetno krscanska Zemlja sa najvisim kriminalom i najvisim nasiljem na Svijetu! Sa najvisim soci
    jalnim razlikama! Brasil ne zasluzuje fudbal svjet. Prvenstvo, prvo zbog biblijskog Rasizma, podrza
    vanja israelskog Genocida u Gazi, i zbog nebeskih socijalnih razlika! Brasil je krscanska sramota!

Odgovori

Skip to content