Aktivisti za prava homoseksualaca napali mirne prosvjednike

ČITAJMO ZNAKOVE VREMENA: DEMOKRACIJA PO MJERI HOMOSEKSUALNIH AKTIVISTA – Prosvjed je, usprkos uredno pribavljenoj dozvoli, na koncu zabranjen. Najstrašnije je što nam, korak po korak, otimaju djecu!

Roditelji u Njemačkoj nedavno su izašli na  ulice prosvjedovati protiv novog školskog programa o “seksualnoj različitosti” zbog čega ih je grupa aktivista za prava homoseksualca napala pljuvanjem i bacanjem izmeta na njih.

“Prosvjednici su fizički napadnuti i dobili smo dojam da je policija zakazala u zaštiti naših prava na okupljanje i sigurnost”, stoji u izjavi organizatora prosvjeda koji su se održali u Kölnu i Baden-Württembergu, piše LifeSiteNews.

“Pljuvali su na njih, bacali jaja, torbe s izmetom i bojom, kidali su stranice Biblije i gađali roditelje s njima”, prepričali su organizatori mirnog prosvjeda.

Roditelji su, svjedoče organizatori, bili šokirani količinom mržnje koja im je upućena, ali i policijskom neaktivnošću. Prosvjed je na kraju otkazan. Policija je roditeljima, usprkos dozvoli, zabranila prosvjed radi “moguće eskalacije nasilja i izbjegavanja iste”.

Autor: I.G./dnevno.hr

Odgovori

Skip to content