BILDERBERZI U PROBLEMIMA: Mediji spašavaju ono što su im upropastili euroskeptici

Euroskeptici im pomrsili planove! Pozvani predstavnici medija da riješe ‘neposlušan’ narod

Ovih dana u Kopenhagenu održava se tajnoviti Bilderberg susret s oko 120 uzvanika, moćnika iz cijeloga svijeta. Mnoge od njih oblio je hladan znoj, jer Bilderbergovci već više od 60 godina rade na osnivanju jedne svjetske vlade. Sada je njihov rad ugrožen. S jedne strane od Rusije koja je nepopustljiva po pitanju Ukrajine, pa do Bruxellesa koji je također u neprijateljskom raspoloženju. Infowars doznaje kako će centralna tema biti TTIP, odnosno transaltlantski sporazum između EU i SAD-a, a koji će Europsko tržište u potpunosti prepustiti američkom tržištu i tako zatrovati narod te će pojačati moć globalista na uštrb malog čovjeka. Uvođenjem TTIP-a plan je bio stvoriti jedno svjetsko tržište i jednu svjetsku valutu, no ovim izborima sve se promijenilo, jer su u Europarlament ušli ekstremni euroskeptici koji to zasigurno neće podržati. No, tu je i Putin koji s druge strane stvara svoj svijet s Kinom i državama BRIC-a. Najviše, Bilderbergovce boli Francuska i buđenje naroda koje se tamo događa. To im nikako ne ide na ruku.

Talijanske novine Gloriane javljaju, odnosno obavještavaju svoju naciju (za razliku od mnogih koji to ne čine) o izabranim osobama koje će od 29. svibnja do 1. lipnja zastupati boje Italije za okruglim stolom Bilderberg internacionale u hotelu Marriot u Kopenhagenu. Za razliku od prošle godine kada je u Londonu bilo čak sedam talijanskih uzvanika, ovaj put pozvano ih je samo četiri; ponovno Mario Monti, za kojeg se mislilo da je već otpisan, predstavnik Telecoma Italia, Franco Bernabe, koji je bio i lani, te dvoje novih iz te slavne družine; ravnateljica Rai News 24, Monica Maggioni i predsjednik Fiata, John Elkann. O čemu će se raspravljati iza zatvorenih vrata? Sudeći po onome što se događa u svijetu, teme neće nedostajati. U prvom redu Biderbergovci će smišljati kako oslabiti Putinovu moć, tj. odnos Rusije i Kine i naravno, kako se nositi s novim valom antieuropejaca koji su zahvatili srce starog kontinenta. Takvi su anti Euro Grillo, Francuskinja Marie le Pen, i Englez, Nigel Faraga. Nakon sastanka će se vrijedni poklisari moćnih vladara iz sjene rastrčati po svijetu lobirajući na sve moguće načine i svaki u svojoj mreži sve dok ne ispune do zadnje smjernice koje su im zadane tih dana i noći.

Ako, ne daj Bože, nakon toga i frknu nečije neposlušne glave iz neprijateljskog tabora, kakve to veze ima s Bilderbergom? Pa to je bilo samo prijateljsko ćaskanje uz čašicu dobro odstajalog “Rotschilda” u mračnim vinskim podrumima. Mogli bi se pitati što će tu jedan Mario Monti koji je u Italiji završio s poslom – stvorio velike dugove Italiji, ali ostvario Svjetskoj banci velike profite. Nešto kao naš Linić, uveo stroge fiskalne zakone i bacio Italiju na koljena. Možda njegov posao još nije završen. A što će tamo predstavnici medija i telekomunikacija – ono što predstoji je vjerojatno gruba manipulacija vijestima, pokušaj cenzure interneta i stavljanje svoje šape na sektor informacija. Upravo internet je mjesto na kojemu brzo kolaju vijesti a koje se ne mogu samo tako kontrolirati. Na to nitko nije računao, stoga je potrebna stroža kontrola informacija i ljudi.

Da bi sve zacrtano bilo i ostvareno to netko mora platiti. Zato je tu predstavnik Fiata tj. krupnog kapitala (pa o njihovim interesima se tu i radi, zar ne?) – Fiat je oduvijek bio centar financiranja masonerije ali i radikalnih ljevičarskih pokreta. Hrvatska, bar zasad dok se Kolinda ne vrati, nije još u planu za Bilderberg, koji je, moglo bi se reći, viši operativni stožer Trilaterale. Ona trenutačno ima bolji posao, ali to ne znači da se i drugi ne guraju. Koliko je hotel Marriot nekim našim crvenim kapitalistima primamljivo mjesto govori i činjenica da je baš tamo prije koji tjedan naš potrčko “crnog venecijanskog plemstva” Tedeschi slavio ženin rođendan.Trebao je tamo biti i naš premijer, ali ga je nekako poplava spriječila. Tedeschija, vlasnika Cedevite i nekih čokoladica, koji je odmah nakon rata došao u Zgreb, bez prebijene pare i s dobrim bjelosvjetskim preporukama, za sada nitko nije pozvao na zasjedanje Biderberga. Ali zato se pozvao sam i upisao u knjigu slavnih gostiju, pored svih onih koji će biti tamo. I to je nešto, zar ne?

Autor: Zrinka. K./dnevno.hr

 

Odgovori

Skip to content