NIMA DO SPLITA: Kandidirali Antu Gotovinu za predsjednika Republike!

Mural s generalom Antom Gotovinom, kako priseže kao predsjednik Republike, osvanuo je jutros na Bačvicama!

Autor murala oslikao je poznatog hrvatskog generala, s predsjedničkom lentom, dok izgovara prisegu “Prisežem svojom čašću da ću dužnost predsjednika Republike… tako mi Bog pomogao”.

Od ranog jutra mnogobrojni prolaznici na Bačvicama ovo s odobravanjem komentiraju, ne skrivajući zadovoljstvo zbog ovakvog murala:

– Napravio sam mural jer sam želio iskazati ono što priželjkuju ljudi, ne samo u Splitu i Dalmaciji, nego vjerujem i u čitavoj Hrvatskoj. Pa hrvatskom narodu zaista treba konačno pružiti nadu u bolje sutra, jer su nas svi političari, neovisno o političkoj pripadnosti, dosad iznevjerili.

Ante Gotovina je onaj koji sve stanovnike Hrvatske kao Predsjednik Republike konačno može povesti, kako bi ostvarili boljitak kakav zaslužuju. Jer, vodio nas je do pobjede u ratu, a uvjeren sam da nas može povesti i do pobjede u miru, ujedinivši razjedinjeni hrvatski narod, ali i pripadnike svih ostalih naroda, kojima je Republika Hrvatska domovina – kazao nam je autor murala, s kojim smo razgovarali, a koji želi ostati anoniman.

Uglavnom, ono o čemu zaista svi mjesecima pričaju, možda se počelo i ostvarivati. Kako bilo, ostat će zapisano – i oslikano – da su Splićani kandidirali generala Antu Gotovinu za predsjednika Republike.

Izvor: dalmacijanews.hr

Odgovori

Skip to content