Gay blamaža

Prazan grad naziv je samozaštitničke akcije građana Splita, na inicijativu Urbane desnice, pred najezdom LGBT aktivista u subotu 07. lipnja. Prazan grad puno je više od jednokratne akcije. To je istovremeno i simbolička poruka onoga čime će uroditi blamaža šarenih aktivista. Oni svoje napadno i skupo manifestiranje nazivaju parada. Više to sve skupa djeluje kao blamaža ponosa.

U čemu je simbolizam naziva obrambene akcije Prazan grad? Pa u jednostavnoj činjenici što će blamaža LGBT aktivista dovesti do praznih gradova i država. Što će opustošiti narode. Ono što nisu uspjeli ratovi, poći će za rukom njima. Dovest će u pitanje opstanak ljudske vrste. Spasit će se samo oni koji takav oblik kvaziseksualnosti zabrane. Kao što su to učinili Englezi zabranivši britanskom prijestolonasljedniku sklapanje homoseksualnoga ili lejzbijskoga braka. Britanci su dakle rekli što je brak. Samo ih treba slijediti.

Zašto njihovo manifestiranje nije parada, nego blamaža! Jednostavno iz činjenice što postoji ispravno-neispravno, točno-netočno, dobro-zlo, crno-bijelo… Tko bi to stupanje lažljivaca, kradljivaca, izdajnika, prevaranata nazvao paradom? Postoji li netko da bi provođenje nasilnih muževa prema svojim suprugama nazvao paradom? To bi ostala blamaža sve kada bi neki perverznjaci govorili o paradi.

Gej i lezbijski pokret proglasio je dugine boje svojim simbolom. Nemaju niti duga niti dugine boje veze s njima. Duga je u svojim bojama znak Božjega saveza s Noom i obećanja da neće uništiti život na Zemlji bez obzira na buduće zlo. Nije li se Bog zaletio s obećanjem?!? Ili je klica uništenja implicitna sjemenu zla?!? Evolucijska paradigma živi isključivo samo od onoga što prenosi život. Za nju je zatvorenost rađanju zlo. Jer joj je smisao produljenje vrste. Ili je nastavak evolucije u bastardima kreiranim u britanskim laboratorijima?

Neki u svojoj naivnosti poručuju da su LGBT aktivisti sredstva za svoju blamažu trebali darovati nastradalima u nedavnoj poplavi. Tako nešto može se očekivati samo u naivnosti. Upravo će njihova blamaža biti likovanje nad stradanjem ljudi. Jednako kao što je bilo likovanje vlasti tvrdnjama ministrice kako oni ne mogu pomoći prije promjene zakona. Prošlo je dvije tisuće godina, a čovječanstvo se nije maklo dalje od subote.

Antun Budimir

 

 

Odgovori

Skip to content