DR. JUDITH REISMAN: Spolni odgoj pisan je na platformi pedofila i sadista iz Kinseyevog instituta

Građanska inicijativa Ne dirajte djecu u suradnji s Hrvatskom udrugom Benedikt, Studentskim katoličkim centrom Split i Hrvatskim Nadzemljem, u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, organizirala je sinoć tribinu i predstavljanje knjige „Seksualna sabotaža” dr. Judith Reisman.

Na tribini su uz autoricu knjige dr. Judith Reisman govorili Thomas Hampson, Karolina Vidović Krišto, prof. dr. sc. fra Ante Vučković, prof. dr. sc. Matko Marušić i prof. dr. sc. Ivica Grković. Program je vodila Danira Matijaca.

Prof. dr. sc. Ivica Grković kazao je da je Alfred Kinsey običan pseudoznanstvenik koji je na neetičan i nehuman način provodio istraživanja nad djecom.

„U svojim pokusima, dječake i djevojčice je nazivao „mužjacima” i „ženkama”, a rezultat njegovih istraživanja bio je povećanje razvoja promiskuiteta, prostitucije i abortusa u Americi”.

Karolina Vidović Krišto, upoznala je okupljene s razlozima dr. Reisman zbog kojih je krenula u ovu svjetsku kampanju za zaštitu djece.

„Dr. Judith Reisman, imala je kćer od 10 godina koju je sustavno zlostavljao dječak iz susjedstva, koji je tada imao 13 godina.

Prema njezinim riječima, djevojčica je odrastala u sigurnosti sve do 1966. godine, kad je njezina desetogodišnja kćer bila zlostavljana od trinaestogodišnjeg obiteljskog prijatelja, kojeg je obitelj dr. Reisman obožavala i vjerovala mu. Dječak je nekoliko tjedana kasnije napustio zemlju kad se saznalo da je njezina kći bila tek jedno u nizu djece koje je silovao, uključujući i svog mlađeg brata. Dječak je govorio da je znao da će se njezinoj kćeri svidjeti što joj radi jer da on to zna iz očevog Playboya. Nakon seksualnog zlostavljanja njena silovana kći zapada u tešku depresiju i petnaest godina kasnije umire od moždane aneurizme.

000Reism1

Nakon obiteljske tragedije dr. Judith, zatražila je zakonsku zaštitu, a naišla je na odgovor od strane državnih institucija da su djeca seksualna bića od rođenja i da je to normalno. Nakon toga odlučila je istražiti odakle potječe temelj za takve zakone u Americi i tada je otkrila da su pisani po predlošku Kinseyevog istraživanja”.

Kako je navela Karolina Vidović Krišto, to je bio početak borbe protiv pedofilskih znanstvenika iz Kinseyevog instituta, a trajat će vjerojatno do kraja života dr. Judith Reisman.

Prof. dr. sc. fra Ante Vučković, pozvao je na društvenu odgovornost i oprez nad zlom u obliku pedofilije, koja se na jedan perfidan način uvukla u sve društvene pore, pa tako ni Crkva nije ostala pošteđena.

„Bilo je pogrešno pružati im novu priliku i žao mi je zbog toga, jer ni Crkveni poglavari nisu bili svjesni veličine problema. Crkva je zbog pedofilije osuđena i dobro je da je tako! Srećom je jedino što je samo jednim malim dijelom zastranila, a hvala dr. Judith što se trudi upozoriti nas sve skupa, da na vrijeme otvorimo oči i prepoznamo pedofile”, zaključio je fra Vučković.

Prof.dr.sc. Matko Marušić istaknuo je da je knjiga jako potresna i da je jedan veliki argument protiv ovakvog spolnog odgoja djece.

„Dr. Reisman u knjizi jezgrovito radi sukus referenci istraživača Kinseyevog instituta, i na takav način upozorava društvo tko se krije iza platforme programa seksualnog odgoja za djecu”.

„Nije primjereno čovjeku koji ima drugačije mišljenje reći da je fašist, a na takvom su nivou raspravljali zagovornici spolnog odgoja”

Ujedno je iskoristio priliku i da pozove svoje kolege oponente, na javnu debatu te na jedan demokratski i argumentiran način iznesu stavove „za” i „protiv” programa spolnog odgoja u školama.

Thomas Hampson, policijski istražitelj iz SAD-a.

Za sebe kaže da nije znanstvenik, već „operativac s terena”.

45 godina bavi se istraživanjem i procesuiranjem pedofilskih grabežljivaca.

„70-ih godina nismo ni bili svjesni veličine problema, a taj je problem svakim danom bivao sve veći”, kazao je gospodin Hampson.

Pedofili žive među nama, volontiraju među djecom i udruženi su putem interneta, gdje izmjenjuju slike i videa, a želja za razvratnosti je patološka potreba, kao ovisnost o alkoholu ili narkoticima”.

Projiciranjem ideje da su djeca seksualna bića od rođenja, da imaju pravo birati seksualnog partnera i da pornografija nije štetna za djecu, kulminiralo je i uvođenjem seksualnog odgoja u škole, a jedini način da pomognete u zaštiti djece je da podržite inicijativu Ne dirajte djecu, zaključio je Thomas Hampson!

000Reism2

Dr. Judith Reisman navela je, da se u prijedlogu spolnog odgoja uvodi program obrazovanja za koji mozak djeteta nije spreman.
„Kinseyjev institut, svoja istraživanja provodio je na djeci zanemarujući njihove fizičke i psihološke potrebe, a vrlo često i bez roditeljske suglasnosti.

U jednom od svojih istraživanja, djecu je izložio ekspermentu koji je trajao 24 sata. Zanemarujući djetetove fiziološke potrebe za snom, ustanovio je da dijete od 5 mjeseci može imat 3 orgazma kroz 24 sata, a dijete od 4 godine 26 orgazama kroz 24 sata!
Zbilja moraš biti psihopat i izopačen da bi takav eksperiment mogao provesti nad djecom, a to su pokrovitelji dr. Stulhofera koji na istoj platformi istraživanja oblikuje Građanski i Spolni odgoj za djecu u Hrvatskoj”.

Hrvatska u usporedbi sa svijetom ima izrazito nizak postotak spolno prenosivih bolesti i tinejdžerskih trudnoća te se svrstava među prve tri zemlje u Europi i ne znam odakle potječu argumenti i potreba ministru Jovanoviću mijenjati obrazovni sustav i provodit eksperimente nad djecom u Hrvatskoj, zaključila je dr. Judith Reisman.

Miljenko Marinić

Odgovori

Skip to content