Video: Otkaz zbog podrške braku između žene i muškarca

Ovaj video objavljen je jučer na portalu Narod.hr povodom izglasavanja Zakona o životnom partnerstvu. Govori o tome kako se krše građanska i ljudska prava u zemljama u kojima je sličan zakon na snazi već duže vrijeme. Radi se o sportskom komentatoru koji je u Kanadi izgubio posao zbog podrške braku između muškarca i žene na Twitteru. Hoće li Ustavni sud zaštititi hrvatske građane od nasilnog uvođenja rodne ideologije putem neustavnog Zakona o životnom partnerstvu? Političari i marginalne udruge ne mogu biti iznad Ustava u koji je narod vlastitim trudom i angažmanom upisao da u Hrvatskoj brak može biti jedino životna zajednica žene i muškarca.

 

Hoće li zastupnici još jednom izglasati zakon protivan volji građana? (Video)

Ministar Bauk Zakonom o životnom partnerstvu istospolnih osoba ignorira volju građana koje bi trebao predstavljati. Nameće zakon za koji i sam zna da je zbog rušenja Obiteljskog zakona od strane Ustavnog suda neprovediv. Ovaj zakon, ako saborski zastupnici odluče podržati ovakvu zloupotrebu političke moći, imat će štetne posljedice na djecu, obitelji i cijelo društvo.

Ako Zakon o životnom partnerstvu istospolnih osoba bude donesen nastupit će vrijeme osobne i pravne nesigurnosti.

Pogledajte kako se krše građanska i ljudska prava u zemljama u kojima je sličan zakon na snazi već duže vrijeme.

Damian Goddard bio je sportski komentator. Podržao je brak između muškarca i žene na svom Twitteru i sljedećeg dana je zbog toga dobio otkaz.

Izvor: narod.hr/zdravstveniodgoj.com

Odgovori

Skip to content