Pismo potpore biskupu Anti Ivasu od Hrvata iz tuđine

BISKUPU ŠIBENSKOM ANTI IVASU

Franglar non flectar – Lomljen ali ne slomljen !!!

Prenosimo pismo potpore biskupu Anti Ivasu katolika Hrvata iz tuđine:

 

Dragi naš, oče biskupe Ante!

Ovdje u tuđini pomno pratimo sve događaje koji se događaju u našoj Domovini. Zahvalni smo našim hrvatskim medijima i portalima koji nas redovno, na vrijeme i istinito obavještavaju o događajima u Domovini. To nam je hrana za Dušu jer jedan smo dio iste Hrvatske stvarnosti, povijesti, istine.

Zadnjih tjedana i dana posebno pratimo događaje u Šibeniku. Pratimo kako Vas napadaju. Doduše, samo smo čekali dan kada će vas početi napadati ti ostaci ostataka crvene komunističke, bezbožne nemani. Jasno, da im i Vi smetate. Smetate im ne zbog caffe – bar „Azimut“, ne zbog kripte u Šibenskoj katedrali, Vi im smetate što ste dosljedan onome što jeste i što naučavate. Dosljedni ste svome Bogu i svome Rodu. Smetate im što ste imali veličanstvenu propovijed u Kninu 05.08.2014. na dan Oluje i Hrvatskih branitelja. Smeta im Vaša snaga, jasnoća, i pjesnički izričaj koji dotiče bilo koje kuca. Smeta ima što ste napisali prekrasne stihove „Marantha“ koju je uglazbio i uspješno izvodi naš dragi Marko Perković Thompson. Smetate im jer ste pravi pastir i biskup, Božji čovjek i Hrvatski čovik. Smetate im, napadaju vas, ali Vi ste neslomivi. „Franglar non flectar“.

I da znadete, ali Vi to već znadete: Jako su se zeznuli zbog toga koga su napali! Stijenu, čvrstu stijenu su napali! “Petre Ti si stijena”! “Ante Ti si stijena”! „I vrata paklena neće je nadvladati“ Istinite su to Riječi i pouzdane i vodilja su na putu prema „Maranatha“!

Želimo Vam naš oče biskupe Ante, izručiti veliku podršku, jaku potporu, iskrenu i usrdnu molitvu kao zahvalu i čestitku za sve što činite i svjedočite za Boga i Domovinu!

Pratimo i događaje u dragim nam Čavoglavama: Veoma se radujemo blagoslovu crkve Hrvatskih mučenika u Čavoglavama 20.09.2014, kod naših dragih prijatelja i našega dragoga Marka. Veliki je to događaj. Ta crkva jest simbol Hrvatske stoljetne snage, umjetničke ljepote isklesane iz kamena i Božje blizine i sigurnosti kao u Kovčegu saveza.

Bio Vam blagoslovljen Dan blagoslova, pozdravite nam poštovani nazočni skup i neka radost zbog tog povijesnog i velikog događaja bude velika i trajna. Neka nam Hrvatski mučenici budu slika i potpora na našem putu satkanom od kalvarija i Uskrsnuća.

Neka nam Bog bude snaga a draga nam Hrvatska neka bude „ponosna i lijepa ko u snovima“.  

S poštovanjem vas i ljubavlju pozdravljaju Katolici Hrvati iz tuđine i don Vinko Puljić , HKM Siegen  

Izvor: glasbrotnja.net

Odgovori

Skip to content