UPS! Nezgodica! Lezbijski par tuži banku sperme jer dijete nije – bijelo (VIDEO)

A ŠTO AKO IH OPTUŽE ZA RASIZAM? – Lezbijski par naručio je spermu bijelca, međutim zbog zabune u banci dobili su tamnoputu curicu. One kažu da je vole, ali su zabrinute za njenu budućnost

Žena iz američke države Ohio tuži Dovers Grove banku sperme koja joj je greškom dala spermu donora crnca umjesto bijelca kako su tražile. Slučaj je povukao veliku pozornost i time što je majka djeteta u lezbijskoj vezi i pokazao koliko je SAD još uvijek u problemu po pitanju rasne diskriminacije.

Sada lezbijski par tvrdi da im je užasno teško odgajati već sada dvogodišnju curicu u isključivo bjelačkoj sredini.
Jennifer Cramblet i Amanda Zinkon iz Uniontowna tužile su banku sperme jer su naknadno shvatile zamjenu kada su htjele imati još djece od istog donora.
– Prije dvije godine Jennifer je rodila predivnu djevojčicu Payton koja je miješane rase. Jennifer i Amanda vole svoju djevojčicu iznad svega, ali žive u strahu kakvu će budućnost imati mala Payton – stoji u tužbi.

Okolina u kojoj žive je rasistička i tamo nikad nisu živjeli crnci. Zbog toga moraju malu Peyton voziti u ‘crnačku četvrt’ na šišanje što im nije ugodno jer ni tamo nisu dobrodošle.
Do zabune je navodno došlo jer banka nema elektroničku bazu podataka nego brojke zapisuju rukom. Netko je krivo pročitao broj. Mjesec dana nakon što je otkrivena zabuna banka sperme im je poslala pismo isprike i vratila novac koji su uplatile.

Izvor: 24sata

Izvorni tekst i video možete pogledati ovdje.

1 comment

  1. kristijan

    Kad ti podvale krivu tenisicu ideš ih vratiti – ovako će tužiti banku da više ne radi greške.
    Lako je laprdati o boji kože ovdje gdje crnaca nema a američko društvo rasno je podijeljeno.
    Zamislite da u Sinju jedna frajla dođe kući sa crnim djetetom i popina bi o tome raspredio na propovijedi.

Odgovori

Skip to content