[VIDEO] Teško bolesna majka odbila kemoterapiju da bi mogla roditi dijete

ONA JE ISTINSKA HEROINA – Ahsley Bridges odbila je kemoterapiju koja ju je trebala izlječiti od raka kostiju jer je ugrožavala njenu nerođenu kćer, a sada joj liječnici predviđaju godinu dana života 

ashley_bridges-400x0

Amerikanka Ashley Bridges ima 24 godine i boluje od raka kostiju.
Doznala je za svoju bolest kada je bila u 10. tjednu trudnoće sa svojom djevojčicom Paisley. Liječnici su joj rekli kako odmah mora biti podvrgnuta kemoterapiji. To je značilo da mora abortirati. Ashley je rekla kako to ne dolazi u obzir i odbila je kemoterapiju.

Negdje pri kraju trudnoće liječnici su joj rekli kako mora započeti s kemoterapijom odmah, inače će tumor biti definitivno smrtonosan. Mala Paisley morala je biti rođana nakon 8 mjeseci kako bi njezina mama mogla na kemoterapiju. Međutim, bilo je prekasno. Paislye je stara dva mjeseca, ali sada liječnici njezinoj mami predviđaju manje od godinu dana života.

“Paisley je moje malo sunce u ovoj noćnoj mori koju proživljavam”, rekla je Ashley u ovom video prilogu kojeg prenosimo.
“Nikada ne bih mogla ubiti zdravo dijete zato što sam ja bolesna”, poručila je mama kroz suze koja već ima šestogodišnjeg sina Brandona iz bivše veze.
U prilogu se pojavljuje i njezina sestra Jessica koja je za Ashley rekla kroz suze:
“Ona je za mene heroj, pravi superheroj”.

Prema zadnjim vijestima, njezina zdravstvena situacija ipak pokazuje stanoviti napredak, iako se liječničke prognoze nisu previše promijenile. Ipak, liječnici su utvrdili kako se tumor ipak nije proširio na donji dio tijela kako su mislili da će se dogoditi, a metastaze koje se nalaze u glavi nisu proširene.
Jasno je – Ashley i njezina obitelj trebaju molitvu. U Poljskoj je već pokrenuta molitvena akcija za njeno ozdravljenje.
Autor: Goran Andrijanić | Bitno.net

Odgovori

Skip to content