BEZOBRAZLUK, SRAMOTA, SMIJURIJA, KRIMINAL?… Asfaltiranje premijerove ulice naručio – SDP!

MUKE PO CESTI – Požalio se premijer Zoran Milanović jučer tijekom predstavljanja proračuna za 2015. kako se ulica u kojoj živi bespotrebno asfaltira te kako je to bacanje novaca. Da, inače neubičajeno zimsko asfaltiranje nije bilo potrebno potvrdili su i njegovi susjedi, no najveće iznenađenje ipak je bilo tko je naručio popravak ceste, javlja RTL

U raspravu o prijedlogu proračuna za 2015. godinu premijer je krenuo doslovce iz svog dvorišta.

‘Danas ujutro izlazim iz stana u centru grada i vidim strojeve, privatne firme, Zagrebačke ceste i pitam se što rade i kažu mi obnavljaju asfalt u ulici. To je Krajiška ulica u Zagrebu. Taj asfalt je besprijekoran, nema nikakve potrebe to raditi. Ukoliko me netko ne uvjeri u drugo – to je klasičan primjer bacanja novca, rasipanja novca’, rekao je Zoran Milanović.

Dok su svi u saborskim klupama očekivali nešto o najvažnijem državnom dokumentu, Milanović je optužio Grad Zagreb da bespotrebno troši proračunski novac.

‘Nikoga ne optužujem, ne kažem da je to korupcija, ne znam, ali je neodgovornost, nemojte to raditi. Ja to kao građanin ne tražim, ne trebamo, dajte to u socijalu’, poručio je šef SDP-a.

A u Krajiškoj sve se puši od radova, javlja RTL. Milanovićevi susjedi potvrđuju, što i premijer kaže – asfalt je i dosad bio dobar.

No, obrat dolazi iz Gradske uprave, koju je Milanović optužio za rasipanje novca. Bandićev ministar financija Slavko Kojić premijeru uzvraća – asfaltiranje je naručio upravo SDP!

‘Na čelu te gradske četvrti nalazio se doskora SDP, koji je taj plan utvrdio vjerojatno da se dodvori liku i djelu svoga vođe’, izjavio je pročelnik gradskog ureda za financije Slavko Kojić.

Za asfaltiranje je potrošen pozamašan iznos – čak 400 tisuća gradskih kuna. A sami građani čija se ulica obnavlja – kažu – potpuno bespotrebno.

Izvor: tportal.hr

Odgovori

Skip to content