Slučajevi „krvavih“ rijeka i dalje se neobjašnjivo pojavljuju posvuda po svijetu

Rijeka u Bernu samo je posljednji incident u nizu u kojem se slatke ili pak slane vode pretvaraju u crvenu boju, a znanstvenici samo šute i zbunjeno promatraju.

2014. prokrvario je potok u Northampshire u UK. Na početku se smatralo kako je tinta iscurila u potok, ali to nikada nije potvrđeno i nikada nije pronađen uzrok crvene boje potoka.

Manja rijeka u Slovačkoj u blizini jednog malog sela je pocrvenila na izvoru. Mještani su smatrali da je to krv iz obližnje klaonice, no kasnije se ustvrdilo kako nije. Uzrok nikada nije pronađen.

Sličan incident dogodio se u jednom dijelu rijeke Yangtze u Chongqingu u Kini. Uzrok nikada nije pronađen uprkos višemjesečnoj borbi naučnika i raznih stručnjaka koji su pokušavali odgonetnuti što se dogodilo.

crvena-rijeka

http://edition.cnn.com/2011/12/16/world/asia/china-river-of-red/

U Libanonu u čudu su se probudili kada su vidjeli da je rijeka Beirut koja prometuje rubom grada, neobjašnjivo crvena. Čak su i kanali Beiruta bili „krvavi“, a tamošnje vlasti nikada nisu dale objašnjenje.

U malom gradiću Little Rock, potok je pocrvenio, također bez objašnjenja…

Najpoznatija australska plaža, Bondo Beach poprimila je krvavo crvenu boju

Vode jezera u Camarque, močvarno područje na delti Rhone u južnoj Francuskoj, odjednom su postale crvene. Ove scene zbunile su brojne izletnike. Čudna stvar je ta što je „krvava“ voda dopirala sa svih strana. Boja ove vode nikada nije znanstveno objašnjena.

Dok su Vlade svijeta i znanstvenici u potpunosti zbunjeni ovim događajima, ljudi sve više govore kako su u pitanju sve jasniji znakovi „upozorenja“.

Brutalnom pomoru morskih bića posljednjih godina u svijetu itekako svjedočimo.

 

Izvor: Glasbrotnja.net

Odgovori

Skip to content