Antiprosvjed ne bi dobro završio da nisu intervenirali Klemm i Glogoški

Iza tzv. antiprosvjeda stoje Zoran Milanović, njegove medijske pudlice Matija Babić i skupina potpuno neartikuliranih i besprizornih likova

Prosvjed protiv prosvjeda branitelja cijele je subote pratio televizijski voditelj Velimir Bujanec. Za direktno.hr otkrio je kako branitelji i njihovi simpatizeri nisu ušli u kontakt s prosvjednicima, samo zahavljujući racionalnom pozivu Josipa Klemma, Đure Glogoškog i drugih vođa prosvjeda.

”Jer se to sigurno ne bi dobro završilo, što je bio cilj provokatora koji su organizirali takozvani antiprosvjed”, rekao je Bujanec, napominjući kako je potpuno jasno da je predizborna kampanja počela.

”Iza tzv. antiprosvjeda stoje Zoran Milanović i njegove medijske pudlice Matija Babić i skupina potpuno neartikuliranih i besprizornih likova. Osobno sam prošetao trgom bana Jelačića oko 13.50 u društvu prijatelja, i tamo još nije bilo nikoga, a prosvjed je trebao početi u 14. Nakon toga uputili smo se prema Savskoj u koloni, a onih koji ne poštuju branitelje, od stotinjak okupljenih, bilo je svega između 50 i 60 ljudi. A tu se u Savskoj spontano okupilo između 5000 i 6000 ljudi”, rekao nam je Bujanec.

Ističe kako je u bilo kojoj normalnoj zemlji nepojmljivo da ”neke budale prosvjeduju protiv svojih ratnih veterana”.

”Primjerice Sjedinjene američke države nisu nikad u povijesti vodile obrambemi rat nego agresivne ratove, a njihovio ratni veterani uživaju najveće poštovanje. A kod nas očito ima neprijatelja koji ne shvaćaju našu suvremenu povijest. Sve ovo je dio Milanovićeve strategije ili mi ili oni. S time da je potpuno jasno da su Milanović i njegove pudlice na drugoj strani od hrvatskog naroda”, zaključio je Bujanec.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content