Dolce i Gabbana: Jedina obitelj je tradicionalna

OBITELJ NIJE HIR – Dolce i Gabbana: Jedina obitelj je tradicionalna, protiv smo ideje da dijete odrasta s dva gay roditelja

Domenico Dolce i Stefano Gabbana, osnivači istoimenog brenda i modne kuće, istaknuli su da su protiv istospolnih brakova, pojma gay obitelj i surogatstva u jednom od najčitanijih talijanskih tjednika – Panorama.

Za obitelj i tradiciju

Ovaj par milijardera, koji su u prošlosti bili u vezi, u razgovoru za časopis Panorama izjavili su: “Jedina obitelj je tradicionalna obitelj. Bez kemije i iznajmljivanja maternice. Život ima svoj prirodni tijek i postoje stvari koje se ne mogu mijenjati. ”

Istaknuli su i da “rađanje mora biti čin ljubavi”.

“Djecu kemije zovem sintetičkom djecom. Iznajmljena maternica, sjeme izabrano iz kataloga…”, rekao je Dolce.

“Obitelj nije hir, u njoj se osjeća nadnaravni osjećaj pripadnosti”, dodao je Gabbana.

Protiv gay “brakova” i odgajanja djece u takvim zajednicama

Otvoreno su govorili o gay zajednici. U 2013., kada ih je LondonTelegraph pitao ako su ikada razmišljali o ulasku u brak, Gabbana je rekao: “Što? Nikada!” Dolce je na to dodao: “Ja sam praktični katolik”.

Gabbana je za Daily Mail 2006. rekao: “Protiv sam ideje da dijete odgajaju dva gay roditelja”.

Homoseksualne udruge u Italiji i svijetu pozali su na bojkotiranje proizvoda Dolce i Gabbana, jer su se u javnosti suprostavili pokušaju redefiniranja braka i zalaganja za posvajanje djece od homoseksualnih parova.

Nisu jedini gay muškarci protiv gay brakova

Nije neobično za gay muškarce u Europi da su protiv gay “braka”. Grupa homoseksualaca u Francuskoj, koji sebe nazivaju Les Hommen, sudjelovali su u protestu kojim su htjeli pokazati značaj tradicionalnog braka. Upali su na French Open, goli do pojasa, sa sloganima za brak koji su bili napisani na njihovim prsima. Gay Star News je naveo da je to bio “najveći homoerotski anti-gay prosvjed ikad.”

Izvor: narod.hr/breitbart.com

Odgovori

Skip to content