Premijerovo poznavanje povijesti i medijska mafija

Da je Milanović idiot za povijest odavno je jasno, usporedba Tuđmana i Tita dokaz je tome

Nikada ove svinjarije Zoranu Milanoviću i njegovim suučesnicima iz klana Godstein ne bi prošle da Hrvatska nema medijski mafiju, da ima normalne medije, kao što to imaju Njemačka, Francuska, Velika Britanija, SAD, Italija…

U dobrom dijelu slučajeva kad Hrvati nalete na neki portal, počnu čitati, kad kupe neke novine, otvore ih, trebali bi znati da iza tog smeća uglavnom stoji medijska mafija. Bilo da se radi o kriminalcima koji pljačkaju državu tako što izbjegavaju plaćati porez, bilo da se radi o ratnim profiterima, bilo da je riječ o narkomanima, pijanicama, dobrim dijelom riječ je o ološu, pučki rečeno – smeću.

Kad bismo imali normalne medije onda bi danas 80 posto Hrvata znalo što su medijski tajkuni posjedovali 1990., a što imaju danas, i znali bi kako su ti tajkuni za 25 godina stekli bogatstvo kakvo naši roditelji, barem oni koji su imali sreću da prežive pakao Vukovara, neće moći ni za tri života. Sve bi se to znalo, no, kako živimo u zemlji medijske mafije mi ne znamo ništa, zato ništa i nemamo. Važno je spomenuti činjenicu da niti jedan medijski tajkun nije 1990. godine imao više od prosječnog hrvatskog branitelja, a danas imaju kao svi hrvatski branitelji zajedno. Valjda vam je sada jasnije koliko i kako je Hrvatska opljačkana.

Zoran Milanović, kao totalni idiot za povijest, što je nebrojeno puta dokazao, a pogotovo kad je govorio o ‘finskim građanskim ratovima’, ili kada je rekao da smo devedesetih ‘u Hrvatskoj imali i građanski rat’, usporedio je jednog od najvećih zlikovaca dvadesetog stoljeća, Josipa Broza Tita i prvog hrvatskog predsjednika, demokratski izabranog ratnog vođu i pobjednika, Franju Tuđmana. Zamislite što bi se dogodilo kada bi netko u Njemačkoj usporedio Hitlera i Adenaura?

Predsjednik Vlade zapravo je rekao da su Tito i Tuđman bili najbolje što je Hrvatska imala u tom razdoblju povijesti dodajući da to svaki Hrvat mora razumjeti ili, pojednostavljeno rečeno, nije pravi Hrvat. I premijer je doista u pravu kada je govorio za Tuđmana, on je zaista najbolje što je hrvatska politika imala ne samo devedesetih, ne samo tih ratnih godina u vremenu stvaranja Hrvatske, nego općenito u čitavom 20. stoljeću, dok je sam Milanović pripada krugu najgorih likova koje je Hrvatska devedesetih imala. Naime, dok su hrvatski branitelji branili zemlju Milanović se skrivao u birtiji, doslovno u birtiji. Zašto je Zoran Milanović zaboravio Alojzija Stepinca kojeg je Tito ubio?

Što se tiče Tita, premjer demokratske države morao bi znati da je veličanje komunističkih zločinaca kontraproduktivno ne samo za njega osobno nego i za državu koju predstavlja. Milanović očito nije čuo da svi mediji svih demokratskih zemalja Tita svrstavaju u deset najvećih zlikovaca 20. stoljeća, veličati takvog zlikovca može samo psihički bolesnik ili zlikovac sam. Hrvatska, nažalost, nije upoznata dovoljno s Titovim naslijeđem, Titovim zločinačkim načinom vladanja, što nikoga ne čudi s obzirom na u uvodu spomenutu medijsku mafiju. Jeste li možda čitali, jeste li možda čuli, jeste li možda vidjeli na HTV-u, što u posljednje vrijeme pišu demokratski mediji Velike Britanije, Njemačke, Francuske, dakle, dvije od te tri države nikada nisu bile pretjerano sklone ideji samostalne Hrvatske, o Titu?

Naravno da niste. živimo u zemlji medijskog smeća u kojoj uglavnom čitamo kako smeće veliča smeće.

Izvor: portaloko.hr/tinolovka-news.com

Odgovori

Skip to content